Hopp til hovedinnhold
(ARTISTPARTNER)

#WIN: Se Atle Pettersen med «verdens beste band»

(ARTISTPARTNER)

Neste torsdag spiller The Scheen på Rockefeller. Skiensbandet vant nylig den gjeve tittelen «verdens beste band» på Emergenza-festivalen, hvor de danket ut 35 000 andre håpefulle. (Fun fact: Envy alias Nico & Vinz vant samme konkurranse i 2011.)


Atle Pettersen & co tar med seg både nytt materiale og fornyet selvtillitt på Rockefeller 30. oktober, og vi deler ut fire billetter til konserten. Se hvordan du kan vinne etter vår prat med bandet.  

Hei gutter! Kan dere beskrive The Scheen med én setning, for de som ikke har oppdaget dere ennå?

– Energisk rock med hook og gode melodier! 
 
Hva kan man forvente på en konsert med The Scheen? 
–  Et band som utstråler selvtillit og energi! Vi lager fest både for oss selv og de som hører på. Det er bare å kjøpe seg en halvliter, varme opp rockefoten og bli med!

Fortsetter under


Hva kan man IKKE forvente på en konsert med The Scheen?
– Sykkelhjelm, tredemølle, hms, lavkarbo, sveising, kaffegrut, restavfall, Nokia 3110, veiarbeid, ukulele, vareheis, miniponny og innesko. For å nevne noe.
Hvem er Norges beste band eller artist om dagen? 
– Det er veldig mye bra norsk musikk om dagen, så det å plukke ut en blir vanskelig… Men Emilie Nicolas, Team Me, Kråkesølv, Highasakite, OnklP & De Fjerne Slektninger er noe av det som opptar plassen på kasettspilleren om dagen!
Hva er fremtidsplanene for bandet?
– Vi jo spille på Rockefeller 30. oktober, noe som blir en milepæl for oss! Nå om dagen er vi i studio og jobber med nye singel og EP, noe vi trives godt med. Mot sommeren drar vi på en Europaturné og har planer om å spille mye her til lands også! Vi jobber hele tiden med å skrive låter, bli et bedre band og spille mye gigs.

Fortsetter under

Og så et par spørsmål til vokalist Atle Pettersen, kjent fra X-Factor, Stjernekamp, Skal vi danse, Kjempesjansen, Melodi Grand Prix og Melodi Grand Prix Jr. (Norgesrekord?) 

Atle, du har vært med i flere norske musikkprogrammer enn de fleste. Hvilket realityshow får vi aldri se deg i? 
– Ganske mange programmer dere skal få slippe å se meg i! Masterchef og Luksusfellen kjendisversjon. (Kommer sikkert snart.) 


PS:
Kjendisversjon av Luksusfellen er noe vi i 730 veldig gjerne se. <3 

Fortsetter under

I 2003 var du hekta på brett… Hvordan er det å se tilbake på MGP Jr.-opptredenen i dag? 

–  Jeg blir jo støtt og stadig mobbet av bandkameratene mine for den opptredenen, noe jeg skjønner godt :p Det er en blanding av litt flaut og litt sjarm å se det igjen i dag.
Det er ingen hemmelighet at du er ganske flott å se på, Atle. Hvem er Norges peneste kjendismann og -kvinne? 
– Jeg føler dette er et bra tidspunkt å minne folk på Stig Van Eijk… Chicago Bulls-trøya og fartsstripene er jo uforglemmelig! Og Anne Rimmen er jo vakker. Han har gjort litt av et kupp der ja han godeste Ailo
Fortsetter under 
Lyst til å se The Scheen live på Rockefeller torsdag 30. oktober?

Send oss en mail og fortell hva The Scheens debutplate heter til [email protected], merket «The Scheen». To vinnere får to billetter hver. 

Se også: Fredagsfjas med Atle Pettersen 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer