Hopp til hovedinnhold
730 deler også ut konsertbilletter.

WIN! Møt MGP-hunken Guy Sebastian i Norge

The countdown is on Europe. Who is coming? For more info and tickets head to www.guysebastian.com. See you soon!

Et bilde publisert av guysebastian (@guysebastian)

Snart kommer endelig Guy Sebastian kjent fra blant annet MGP tilbake til Norge, og vi tok en rask prat med ham for å høre hva fansen har i vente før Parkteatret 27. august.33-åringen er Australias mestselgende artist, og vant første runde med 
Idol i hjemlandet. (Den gangen med svære krøller, du husker ham kanskje fra World Idol der Kurt Nilsen knuste alle.) 


Nederst i saken (etter vår Q&A med Guy) har du mulighet til å vinne meet & greet, samt billetter til konserten. Guy Sebastian er verdens triveligste menneske, så vi kan garantere at M&G blir meget hyggelig. <3
 

Hei Guy! Gratulerer med femteplass på Melodi Grand Prix. Hvordan var din første Eurovision-opplevelse?
–  Jeg elsket det! Som en outsider følte vi i Australia oss så velkommen, og jeg er veldig glad for at de spurte meg om å gjøre det. MGP er en så positiv og morsom konkurranse, og jeg fikk noen flotte venner der! Det gjorde også at jeg fikk muligheten til å komme å spille i Norge. #tommelopp
Var det noen ting med MGP du ikke likte?  
– Noen ganger sliter jeg når musikken er et konkurrerende medium. For meg handler det ikke om konkurranse, men om å komme sammen som én og forenes over beste i verden – musikk!
Skjønner. Hvordan var det å spille på VG-lista?
– Det var helt fantastisk! For et publikum!! Jeg visste ikke at det skulle være så mange mennesker der. Jeg skulle ønske jeg spilte mer enn bare én låt. Men heldigvis kommer jeg jo tilbake nå for å gjøre et helt show i Norge.

Thanks Oslo and #VGlista had the best time. Now we dance🎉🎶👯🙌🏼

En video publisert av guysebastian (@guysebastian)


Hva synes du om Oslo? Hvis du fikk sjansen til å se noe?
–Det er virkelig en vakker by! Ikke bare landskap og arkitekturen, men menneskene også! De var utrolig vennlige og veldig attraktive! Ha! Det eneste er at ølen deres er altfor dyr 🙁
We know! Hva kan man forvente av et Guy Sebastian-show?
– Jeg elsker å fremføre musikk live, og for meg er det veldig sterkt følelsesmessig. Når det kommer til musikk lever jeg for at det skal nå ut til deg på en eller annen måte. Når jeg spiller up-tempo musikk klarer jeg ikke å la være å danse, når jeg spiller piano eller en ballade må jeg vanligvis holde meg selv fra å gråte! Musikk gjør meg ikke veldig tøff. 
Åh, følsomme gutter <3 Noen siste ord til dine norske fans før du ser dem 27. august? 
– Vi ses snart! Jeg gleder meg til å møte nye fans, henge med dere og spille musikk sammen. Much love and stay safe!
Vi deler ut 3 meet & greet-billetter med Guy Sebastian, hvor hver vinner får mulighet til å ta med seg en venn for å møte ham backstage.


Vi har også noen vanlige konsertbilletter som også skal deles ut. For å bli i konkurransen må du fortelle oss hvilket år Guy Sebastian vant australske
Idol, og sende svaret til [email protected] med «I <3 Guy Sebastian» som tittel. Vi trekker vinnerne 24. august! Lykke til. 
Oslo I have loved your city and can’t wait to get back. Off to Frankfurt now can’t wait see you soon Germany!!!

Et bilde publisert av guysebastian (@guysebastian)


Se også: Guy Sebastian på VG-lista (VIDEO)

Nyeste saker fra 730.no

Les mer