Hopp til hovedinnhold

#WIN! Maaemo+Lindstrøm på Øyafestivalen

(FOODSTUDIO)

Hva er bedre enn mat og musikk? Mat og musikk SAMMEN. Under årets Øyafestivalen teamer norsk musikk og norsk mat opp og lager et unikt gastromusikalsk eventyr. Bli med i 730 og Comfort Hotels Instagram-konkurranse og bli med på den digge moroa.

Maaelstrom på Øya er et musikk- og matkonsept signert musikkprodusent Hans-Petter Lindstrøm og Norges egen to-stjerners Michelin-restaurant i Oslo; Maaemo.

Konseptet innebærer en 6-retters brunch laget av Maaemo i deres unike stil, med kortreiste og økologiske råvarer, servert med tilhørende drikke. Rosinen i den berømte pølsa er hvordan dette sys sammen med Lindstrøms seneste studioalbum – Smalhans:

Mye er fortsatt et mysterie, men at det blir en unik, eksklusiv og slående hendelse er det liten tvil om.

Nysgjerrig? Det er vi også.

Dårlig nyhet: De 30 billettene som var tilgjengelig er allerede utsolgt.

God nyhet: Vi kapret to av dem, og vi gir de bort sammen med to dagspass til Øyafestivalen lørdag 10. august og et dobbeltrom på artisthotellet Comfort Hotel Grand Central!

Alt du behøver å gjøre er å laste opp bilde av din favorittmat på Instagram, tagge dem med #mat #comforthotels og #maaelstrom. Du bestemmer selv om du vil være raus og fortelle om konkurransen til kompisene dine, eller om du vil holde godsakene for deg selv. Vinneren velges ved at en jury finner sin favoritt. Heldigvis er juryen ganske lett påvirkelig, og dersom et bilde skulle ha mange likes, vil det telle positivt.

Maaelstrøm skjer etter all sannsynlighet bare én gang, og arrangeres fra kl. 10 – 14 lørdag 10. august på Øyafestivalen.


Mer tips her!

Les mer