Hopp til hovedinnhold

#WIN: Bli med norsk R&Bs deiligste trio på biltur ♫

SEIGMENN SEYEM (AKAM13/WARNER)

Å kalle dem et boyband blir for drøyt, men en av fellesnevnerne til norske Seyem og forgjengerne Chris, Joey, Lance, JC & Justin er at de er minst like sexy på soveromsveggen som i stereoanlegget ditt. 
 
Filip, Petter og Steinar alias Seyem (alias produksjonsteamet Tailors) har høstet velfortjent kjærlighet de siste månedene for sin myke & mørke debutsingel «Mer mer mer», og som seg hør og bør i så måte har låta (skrevet, produsert & framført av trioen selv) endelig fått video.
 
Petter forteller til 730:
 
– Selv om «Mer mer mer» har vært ute en stund, manglet den et visuelt uttrykk, noe vår gode venn Michael Angeles ville gjøre noe med. Så han tok oss med på skogstur, og vi endte opp med en video. Enkel, stygg og pen som sangen selv.
 
Under aliaset Tailors har dere kokt opp mang en godlåt med noen av landets flotteste artister, hva fikk dere til å ta steget ut av studioets lune rede og inn i det nådeløse rampelyset?
 
– Vi startet dette prosjektet uten noen målsetning annet enn å få ut følelser og idéer. Når vi blir signert til Warner, får helside i Natt & Dag og skryt av Urørt, Popsalongen, Lydverket og Klassekampen, føler vi oss velsignet. Det er tross alt bare snakk om en 6 minutters lang fylleballade.
 
Godlåt-alarm! ♫ Se Seyems «Mer mer mer»-video her, regissert av Michael Angeles:
 
(NB: Sjekk vår snasne Seyem-konkurranse under.)

 
 
#WIN-yl! I motsetning til dere halvhjerta lissom-purister der ute som nøyer dere med Torrentz og Spotify-streams, vet Seyem at musikk fortsatt er best på vinyl. Sammen med Warner disker trioen opp med en lekker «Mer mer mer»-tolvtommer (med sabla fint plateomslag + digge remikser), som du kan vinne her på 730 – så framst du svarer riktig på følgende spørsmål:
 
Hvilken norsk eks-R&B-MILF sang seg inn i Norges hjerter i MGP via stilig Tailors-produksjon i 2009? 
 
A) Ina Wroldsen
B) Mira Craig
C) Merethe La Verdi
 
Send ditt svar merket «Seyem» til [email protected]!


Og fortvil ei om du ikke vinner, du kan nemlig sjekke ut smakebiter fra de eksklusive «Mer mer mer»-12″-remixene her:

Se også: Mer om Tailors → her

Nyeste saker fra 730.no

Les mer