Hopp til hovedinnhold
(DEF JAM)

#WIN! 730 lar deg møte Axwell Λ Ingrosso

(DEF JAM)

Mange ble trist og lei seg da Swedish House Mafia la inn party-årene i 2013, men alle tre medlemmene har heldigvis for fansen fortsatt på hver sin kant. I fjor spilte Steve Angello på Findings-festivalen i Oslo, og i år er det Axwell Λ Ingrosso sin tur til å gjøre det samme. Den svenske stekeduoen skal ikke bare spre kjærlighet fra scenen førstkommende lørdag, de tar seg også tid til å møte noen heldige fans backstage. 

Vil du møte Axwell Λ Ingrosso? 

730 trekker i samarbeid med Live Nation ut to vinnere som kan ta med seg hver sin venn for å hilse på Stockholm-hunkene lørdag 30. mai. Send en mail til [email protected] hvor du forteller hvorfor du har lyst til å treffe dem, så trekker vi en vinner allerede tirsdag morgen.

PS! Ekstra vinnersjanser hvis du også legger ut et relevant bilde på Instagram tagget #730no og @730no, men det er ikke et krav. Husk å legge ved fullt navn og telefonnummeret ditt i mailen. 18-års aldersgrense. 

Lykke til! 

PPS: I fjor ble festivalen utsolgt, så har du ennå ikke sikret deg billetter er det fortsatt litt tilgjengelig her. Sjekk også ut flere Findings-relaterte saker her.
  
Se også: 730 lar deg møte One Direction (!) 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer