Hopp til hovedinnhold

Willow Smith som Annie

Via norske Harald Zwart ble Will Smiths sønn Jayden den nye Karate Kid med en film som fikk high five fra hele verden. Nå er Will og kona Jada angivelig i ferd med å planlegge en remake av 1982-filmen Annie, selvfølgelig med deres 10 år gamle datter Willow i hovedrollen. Ifølge Variety er det ikke klart om den nye versjonen skal ha med ny musikk, beholde de gamle sangene eller bli en kombinasjon.

Annie er basert på musikalen med samme navn, og forteller historien om en foreldreløs jentes jakt på en familie som vil ha henne.

Willow er signert til Jay-Z’ selskap Roc Nation og har fått en global hit med debutsingelen «Whip My Hair». Ray Kay har regissert supervideoen (se den her), og ettersom en dyktig nordmann står bak nye The Karate Kid, så hadde det vært ekstra skøy hvis Reinert spillefilmdebuterte bak kameraet når Willow skal bli den nye Annie.

Traileren til Annie:

Fun fact: I 1998 flippet Willows mentor Annie-sangen «It’s the Hard Knock Life» til sin egen internasjonale smash «Hard Knock Life (Ghetto Anthem)». Hør den via WiMP og last ned her.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer