Hopp til hovedinnhold
WILL SMITH ER PÅ VEI TIL TIGERSTADEN (WALT DISNEY STUDIOS MOTION PICTURES NORWAY)

Will Smith tar med rockekona til Norge

Et av verdens mest kjente filmektepar, Will Smith (41) og Jada Pinkett Smith (38), kommer til Norge 11. desember for å være vert for årets Nobelkonsert i Oslo, forteller People, sannsynligvis via NTB.

Konserten, som finner sted dagen etter prisutdelingen, byr blant annet på rapperen, trubaduren og norgesvennen Wyclef Jean, countrystjernen Toby Keith og discodronning Donna Summer.

– Muligheten til å hedre nobelprisvinneren for vedkommendes arbeid vil bli en overveldende erfaring. Vi er ydmyke overfor oppgaven og beæret over å få delta i Nobelkonserten, sier ekteparet i pressemeldingen fra arrangørene.

Nobelkomiteens sekretær Geir Lundestad er selvfølgelig veldig fornøyd med at Will og Jada tar turen.

– Sammen har de hatt global innflytelse på kunst og filantropi, og de vil bli utmerkede ambassadører for fred, mener Lundestad.

Ekteparets sønn Jaden har hovedrollen i den nye versjonen av Karate Kid, som har arbeidstittelen Kung Fu Kid, med norske Harald Zwart som regissør, hyret av Will, filmens produsent.

Jada har tidligere gjestet Oslo med sitt heavyband Wicked Wisdom, hvor hun er vokalist. Gruppen fikk ikke lov til å spille på Nobel-konserten:


Se opp for I Am Legend 2

Les mer