Hopp til hovedinnhold
(COLUMBIA/SONY PICTURES, NBC)

Will Ferrell til The Office

Mot alle en god del odds ble den amerikanske versjonen av The Office ikke så verst sammenlignet med Englands fenomenale BBC-variant, mye takket være Steve Carell som kontorets skrotnissete sjef Michael Scott. Men Michael/Steve forlater NBC-serien i slutten av 7. sesong (som startet i september), og blir erstattet av vikaren Will Ferrell, som garantert spiller en minst like udugelig leder.

Sarkasme-alarm:

– Vi fant Steve Carell da han kun var en filmstjerne og gjorde ham til en tv-stjerne, forteller produsent Paul Lieberstein i en pressemelding. – Vi er stolte av fortsette The Office-tradisjonen; Å oppdage berømte talenter.

Lieberstein legger til at han håper seerne til slutt vil se at Will Ferrell oser av «rå sensualitet».

Som om den skrullete krølltoppen ikke er en god nok bonus dukker også den originale, britiske The Office-bossen David Brent (Ricky Gervais) opp. For en drøy uke siden støtet Ricky mange seere – inkludert Hollwood-fiff – med dette festlige innslaget. The Office sesong 6 får du på DVD Harvey Keitel ønsket som ny The Office-sjef Michael Scott har sine overordnede på besøk, og forsøker å ikke dra sin storslagne grovis «that’s what she says»:


Nyeste saker fra 730.no

Les mer