Hopp til hovedinnhold
RIHANNA (20) OG NICOLE SCHERZINGER (30) (UNIVERSAL)

Who’s bad: Rihanna vs. Nicole Scherzinger

Ungdomsversjonen av Beyonce og Jay-Z, turtelduene Rihanna og Chris Brown, skulle offisielt debutere sammen (musikalsk) med «Bad Girl», produsert av Polow Da Don.

Men da låten lekket, ble begge sure, spesielt ettersom den ikke var ferdig.
Nå ser det ut som samarbeidet ikke blir fullført; Nicole Scherzinger (og hennes dansecrew Pussycat Dolls) har den samme låten på soundtracket til filmen Confessions Of An Shopaholic.

Hva skjedde? Ikke vet vi. Hvilken versjon er dårligst? Slutt å spørre, forsøk å dømme selv.

Rihanna «Bad Girl» (snippet):


Nicole Scherzinger «Bad Girl» (snippet):


Soundtracket har også med artister som Lady Gaga (med låten «Fashion», som ikke er fra hennes plate), Akon, Macy Gray, Natasha Bedingfield og Adrienne Ballon.

Nylig fikk sistnevnte angivelig sin laptop stjålet. Maskinen inneholdt forholdvis private bilder av den 25 år gamle sangeren, med baksiden rettet mot kameraet.

Bilder som ikke matchet imaget til hennes legendariske arbeidsgiver.

Disney-komedien Confessions Of A Shopaholic, med Isla Fisher (Wedding Crashers), Krysten Ritter (What Happens In Vegas) og Hugh Dancy (Black Hawk Down) i hovedrollen, har premiere i USA i neste uke og i Norge i neste måned.

Filmen er basert på Sophie Kinsellas roman med samme navn, om en ung finansjournalist som shop ’till she drops i New York, samtidig som hun forelsker seg i en drøy businessmann.

Trailer for En shopoholikers bekjennelser:
Mer sex for Carrie Bradshaw.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer