Hopp til hovedinnhold
WONDER-WIN (DC/WARNER)

Whoa! Wonder Woman blir vill

WONDER-WIN (DC/WARNER)

Etter Entourage og fire Fast & Furious-filmer, så ble Gal Gadot valgt ut som Wonder Woman. Et god valg: Den litt gudommelige Amazoner-krigeren stjal showet i middelmådige Batman v Superman: Dawn of Justice, og det var liten tvil om at hun skulle få sin egen film.Den første Wonder Woman-traileren er på grensen til perfekt. Visuelt sett fortryllende, med både action og humor. Og Gal ser ut som Kjell Inge Røkkes bankkonto. (31-åringen ble kåret til Miss Israel i 2004.)
Superheltinnens alias er Diana Prince, og under Comic-Con fortalte Gal at hun tenkte en annen kongelig Diana da hun spilte inn filmen.
– Jeg så en dokumentar om den ekte prinsesse Diana, og hun sa at hun ledes av hjertet, ikke fra hodet. Det beskriver vår Diana best. For meg som en skuespiller så var det viktig for meg å portretere denne karakteren på en måte som alle kan relatere til, forteller israleren.
Den kvinnelige regissøren (ja, teit å skrive kvinnelig, men det er altfor mange menn i registolene) Patty Jenkins er best kjent for Oscar-filmen
Monster med Charlize Theron.
Foran kamera ser vi Chris Pine som jagerpiloten som Wonder Woman blir ekstra glad i (hva kommer familien hennes til å si??), 
Robin Wright (House of Cards) og danske Connie Nielsen som Amazoner-dronning og vidunderkvinnens mamma .Norske Lisa Loven Kongsli spilleren krigeren Menalippe (bildet nedenfor). Den 36 år gamle Oslo-jenta har tidligere hatt roller i blant annet Fatso, Knerten og Turist.
 
NORSKE LISA MED GAL, ROBIN & CONNIE (DC/WARNER) 
 


Wonder Woman har premiere i juni.
Traileren bruker – passende nok – litt av
«Is She With You?» med
Hans Zimmer og Junkie XL.

 
PS: Wonder Woman er også med i Justice League: Første trailer kom i natt
 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer