Hopp til hovedinnhold
Reesa Teesa Who TF Did I Marry TikTok Legion summary oppsummering storytime 50 deler
Reesa Teesa tar TikTok med storm (TikTok/reesamteesa)

Who TF Did I Marry: Folk får ikke nok av historien til Reesa Teesa

Flere vil få Reesa Teesa fra TikTok til TV-skjermen.

Reesa Teesa og historien Who TF Did I Marry om hennes løgnaktige eksmann tar hele TikTok med storm.

Nå oppfordrer flere de største streamerne til å kontakte Reesa og få denne sjuke fortellingen på TV-skjermen. Eller storskjermen for den saks skyld.

For mange finnes det ikke noe mer irriterende enn å ha sett en hel TikTok-video som til slutt ender med «følg for del 2».

Det samme kan dog ikke sies om Reesa Teesa. I løpet av de siste seks dagene har hun fått flere millioner til å vente i spenning på neste del av hennes TikTok-spilleliste Who TF Did I Marry.

En historie på ikke bare to, men 50 deler.

Har du ikke TikTok? Reesa Teesa gotchu. Alle de 50 delene finnes også på Instagram (Instagram/reesateesa)

Det er heller ikke snakk om noen korte snutter på 60 sekunder – hver video er omtrent 10 minutter lang.

Videoen som startet det hele har i skrivende stund blitt sett 20 millioner ganger, men det kan trygt sies at en god del ble med videre for å høre hvordan historien til Reesa utviklet seg. Seertallet i løpet av de neste 49 snuttene har holdt seg på godt mellom 2-4 millioner.

Selv om hver enkelts For You Page kan se svært forskjellig ut, kan det dog virke som det er godt gjort dersom én av delene ikke har dukket opp på din FYP.

Eller eventuelt andre som har reagert på historien.

Dersom fortellingen til Reesa Teesa er helt ukjent for deg, la oss kjapt oppsummere.

Du advares herved om spoilers.

– Dette er historien om hvordan jeg møtte, datet, giftet meg og skilte meg fra en ekte patologisk løgner, starter TikTok-erens første video.

Reesas historie begynner i mars 2020, bare uker før USA gikk inn i sin første COVID-lockdown. På denne tiden møter hun sin nåværende eksmann, som hun velger å kalle Legion, på Facebook Dating.

Etter noen dater får Reesa vite at Legion, ifølge ham selv, også har det godt økonomisk. Han har nemlig hatt en karriere innen amerikansk fotball, før han omsider flyttet til Atlanta for en stilling som visepresident i et krydderfirma.

Da lockdown omsider blir et faktum, bestemmer turtelduene seg for å være sammen i karantene i Reesa sitt hjem. Etterhvert begynner paret å diskutere kjøp av bolig, og Legion forsikrer om at han har nok av sparepenger/penger til å betale. Likevel gjennomføres aldri prosessen på flere forskjellige hjem, og det er det alltid ulike grunner til.

@reesamteesa

Who TF Did I Marry- Part One #pathologicalliar #reesateesa #fypシ #fyp

♬ original sound – ReesaTeesa

Etter to år sammen gifter Reesa Teesa og Legion seg.

Nå er dog Atlanta-kvinnen blitt mistenksom nok til å grave litt mer i ektemannens fortid. Hun finner omsider ut at han aldri har hatt en karriere som amerikansk fotballspiller. Ei eller er han VP for et krydderfirma, slik han hevdet.

Som om ikke dette er nok finner hun også ut at han har forfalsket juridiske dokumenter, løyet om personnummeret sitt og opprettet falske kontoutskrifter. Videre finner hun også ut at Legion har et kriminelt rulleblad.

Men det stopper ikke der heller.

Til slutt viser det seg at ektemannen har en tvillingbror, som lever det livet Legion selv har prøvd å skildre. Etter dette ønsket naturligvis Reesa og skille seg, og skilsmissen ble et faktum i juni 2022.

(TikTok/reesamteesa)

Fortellingen til TikTok-eren har altså fengslet flere, og på mange måter økt oppmerksomhetsspennet til folk på plattformen.

Mange mener også at historien har potensiale til å bli en glimrende dokuserie eller en perfekt podcast.

Andre vil se filmatiseringen på storskjermen, og har allerede begynt å fancaste.

Det gjenstår å se om streamerne lytter til folket og griper muligheten, eller om denne historien til Reesa forblir et TikTok-fenomen som holdt folk i hele verdenen i et kvelertak en tilfeldig uke i februar 2024.

Se de mange reaksjonene fra en hel haug engasjerte seere nedenfor.

@pearlmania500

Mrs. Pearlmania is only 70 minutes into the saga and she’s already hooked. #reesateesa #whotfdidimarry #pearlmania500 #liveaction #story #storytime #part50 #pathologicalliar #husband Tubi is owned by the same family that owns fox news.

♬ original sound – Pearlmania500
@burr_iam

Chile Ressa Tessa got us all shook! #whotfdidimarry

♬ original sound – Amber Wallin
@arriveyourmind

@ReesaTeesa has me on edge w this story time #reesateesa #podcast #crazystory

♬ original sound – Pila

Om du ennå ikke har binget Who TF Did I Marry vet du hva du kan gjøre i helgen.

Se også: Finalen til True Detective sesong 4 blir møtt med elsk og hat

Les mer