Hopp til hovedinnhold
Nesten alt er nytt i Westworld 3 (HBO Nordic)

Westworld 3 blir kokkelimonke! Se traileren her

OPPDATERT 23. april: HBO bekrefter at de har gitt grønt lys til Westworld sesong 4. Den nyeste sesongen hadde premiere forrige måned. Siste episode av sesong 3 slippes natt til 4. mai. Les mer nedenfor.

Er du klar for en helt ny verden?

Det føles som halvannen evighet siden sist vi var i Westworld, men nå begynner det endelig å nærme seg sesong 3 av HBO-flaggskipet. Og godt er det!

Men retur for serien Westworld betyr ikke at vi returnerer til stedet Westworld. De nye episodene finner nemlig sted utenfor parken.

Hele ni måneder etter første teaser (på dagen!) serverer HBO i kveld endelig den fulle traileren til Westworld sesong 3. 

Visuelt sett er det en helt ny serie vi møter. Borte vekk er western-estetikken, nå er vi i stedet i en futurisk vri på Los Angeles.

Der blir Dolores (Evan Rachel Wood) kjent med en helt ny kar, spilt av ingen ringere enn Aaron Paul fra Breaking Bad.

Maeve (Thandie Newton) på sin side er fanget i en helt ny park, denne inspirert av andre verdenskrig. Kåte cowboyer er byttet ut med italienske fascister i en verden satt til 1940-tallet.

Vi møter også nykommerne Lena Waithe (The Chi, Queen & Slim), franske Vincent Cassel (La Haine, Ocean’s Twelve, Ocean’s Thirteen), Tommy Flanagan (Sons of Anarchy), NFL-spilleren Marshawn Lynch og artisten Kid Cudi.

Høres lovende ut?

Se traileren til Westworld sesong 3 her:

Premiere i midten av mars.

Se også: Første iskalde titt på Stranger Things 4

Nyeste saker fra 730.no

Les mer