Hopp til hovedinnhold

WeSC-#WIN! Ta pølse-selfies og bli med på party

«JUGGA» ALIAS DANIEL STANKOVIC (WESC)

We are the Superlative Conspiracy alias WeSC er ikke bare gode på å diske opp med bra klær (og etterhvert sko og headphones). Merkets norske gjeng har opp gjennom årene også blitt kjente for sine fester. Særlig om sommeren. Og nå gønner de på – pølsestyle! WeSC har teamet opp med selveste Leiv Vidar – og en haug av folk som er rause med drikken – og lager fest hos Alfreds Hage ved Aker Brygge i Oslo onsdag 19. juni, sammen med WeActivist-familiens DJ’er: Olle Abstract, Diskjokke, G-ha, Daniel Gude, NoDailTone og Fingern… pluss overraskelser. Hvis alt går etter planen; både for ører og øyne.

her for mer info og her for info.

Hvorfor Korvlover-fest?
(Fortsetter nedenfor.)

Konseptet kommer fra WeActivist Danjel «Jugga» Stankovic (@juggaboltz) sin store kjærlighet til pølser. På sine rundturer med skateboardet er han lidenskapelig opptatt av å prøve forskjellige pølser med diverse tilbehør, og har laget en egen #gruppe på Instagram (#korvlover) hvor han dokumenterer alle sine møter med pølser fra alle verdens hjørner. Andre har også begynt og henge seg på og i skrivende stund er det ca. 1800 #korvlove-bilder.
Lol.

Vil du bli med hit og/eller i trekningen av en bunke WEsc-gavekort til 1000 kr? Slik kan du bli en #WIN’er via Instagram: Vis din kjærlighet til pølser ved å hashtagge #korvlover og #wescsausageparty under ditt pølsete Insta-bilde, sammen med en shoutout til @wescnorway.
Vinnere trekkes hver uke i juni og juli, og en hovedvinner blir annonsert 1. august. Han/hun får et eksklusivt «WeSC korvlover-kit» (kun tilgjengelig WeSC concept stores), bestående av t-skjorte, skjorte, shorts, chinos, superdupre skolisser og mer. Vi gleder oss til å se pølse-selfies <3
 
Se også: Licensed to grill: Spiralpølser (video)

Nyeste saker fra 730.no

Les mer