Hopp til hovedinnhold
My Life With The Walter Boys suste oppover denne helgen (Netflix)

My Life With The Walter Boys er inspirert av The Vampire Diaries

Nordmenn har binget My Life With The Walter Boys denne helgen.

TV-serien følger Jackie som får livet vendt på hodet etter en tragisk ulykke i New York. 15-åringen blir sendt til Colorado for å bo med morens bestevenninne Kathrine og hennes ni sønner.

Serien er basert på Ali Novaks Wattpad-fanction med samme navn som henter inspirasjon fra kjærlighetsdrama i The Vampire Diaries.

Trekantdrama i Norge/Colorado (Netflix)

Leseappen Wattpad fortsetter sitt uforutsette comeback via streamingtjenester. De siste årene har historier fra Wattpad fått fotfeste i mainstream streamingtjenester som Netflix, Amazon Prime og HBO.

Det begynte med After-trilogien – skrevet av Harry Styles-megafan Anna Todd – som plutselig var å se på storskjerm i 2019. I løpet av noen få år fikk vi servert utallig mange andre adaptasjoner. Blant andre: Through My Window, The Kissing Booth-trilogien og Cupids Match.

Nestemann ut i rekka er My Life With The Walter Boys.

Ironisk nok høres tittelen ut som en satirisk adapasjon av en Wattpad bok.

TV-serien forteller historien om Jackie – spilt av Nikki Rodriguez – som forelsker seg i brødrene Cole og Alex – spilt av Noah Lalonde og Ashby Gentry. Brødrene er stikk motsatt av hverandre, men forenes i deres kjærlighet for den nye husgjesten.

Jackie og Alex(Netflix)

I et nytt intervju med EW forteller forfatter Avi Novak at hun begynte å skrive novellen da hun selv var 15 år.

– Det er bare noe fengende med trekantdrama, men den (serien) var inspirert av Damon og Stefan fra The Vampire Diaries.

Forfatteren svarer også på det tidløse spørsmålet om hvorvidt hun er team Damon eller team Stefan.

– Jeg er fan av Klaus, men hvis jeg måtte velge en Salvatore så måtte jeg ha sagt Damon.

Jackie og Noah (Netflix)

Dette behøver dog ikke å bety at My Life With The Walter Boys følger det samme hendelsesforløpet.

– Vi ville forsikre oss om at guttene er likestilte i serien, og jeg tror det er mye mer til historien enn bare trekantdrama.

________________________________________________________________________________________

Se også: Jacob Elordi blir satt på plass av tidligere Kissing Booth-kollega

_________________________________________________________________________________________

Riktignok er det en del som utforskes i løpet av ti episoder. Fra sorg til kjærlighet og vennskap. Internettet har delt oppfatning om TV-serien leverer som den skal.

Flere mener også at hovedrollen Jackie – spilt av Nikki Rodriguez – passer som hånd i hanske i den kontinuerlige bølgen av lightskin-skuespillere som resirkuleres for de samme rollene.

Vi ser flere kjente ansikt i My Life with The Walter Boys. Blant andre Donna fra Suits alias Sarah Rafferty og Nikki Rodriguez som spiller kjæresten til Cesar Diaz i tenåringsdrama On My Block.

Slutten overrasker

De som allerede har lest boken og vet hvordan historien ender må fortsatt holde tunga beint i munnen. Det er nemlig en del som endres på mot slutten av serien. Selv forteller Avi Novak at hun håper slutten vil overraske fansen.

– Vi må gjøre endringer for å få det til å fungere som en TV-serie. Måten forholdet utfolder seg på, spesielt forholdet til Jackie og Alex, er litt annerledes enn i boken. Og det som skjer på slutten vil overraske folk fordi det er annerledes enn boken, men jeg håper det gir publikum, både publikum som elsker boken og det nye publikummet, litt av en overraskelse.

Se traileren til My Life With the Walter Boys nedenfor.

Alle ti episodene av serien er tilgjengelig på Netflix nå.

Les også: Stjernespekket film om verdens undergang troner øverst på Netflix

Nyeste saker fra 730.no

Les mer