Hopp til hovedinnhold
julia fox Ziwe Fumudoh kanye west ye showtime talkshow tiktok
Julia Fox hos Ziwe Fumudoh (Showtime)

Ziwe Fumudoh x Julia Fox: Vurderer å date damer etter Kanye West

Ziwe tar en ganske ekstra prat med Julia Fox.

Mens podcasten til 730.no forsøker å få med Julia Fox (født i 90), gjester hun A24-talkshowet til nigeriansk-amerikanske Ziwe Fumudoh. Eksen til Kanye West forteller at hun nå vurderer å begynne å date damer.

– Jeg har tenkt mye på dette i det siste. Fordi jeg tror jeg har et homofilt ben og jeg trenger å utforske det litt mer, sier hun til Ziwe.

Hvis hun skal være med en mann, må han være veldig morsom. – Men ikke blakk. Fordi det er ikke morsomt.

Julia Fox mener også at kvinner bør få bære våpen fritt, mens det bør være forbudt for menn. Hun nevner også Ye og Birkin-baggene han ga henne.

Rød løper-debut for FoxYe: Kanye West og Julia Fox på Kenzo Fall/Winter 2022/2023-visningen under Paris Fashion Week 23. januar 2022 (Stephane Cardinale/Corbis/Getty)

Rød løper-debut for FoxYe: Kanye West og Julia Fox på KENZO Fall/Winter 2022/2023-visningen under Paris Fashion Week 23. januar 2022 (Stephane Cardinale/Corbis/Getty)

Ziwe spør hvor mange svarte venner hun har. – En god del, svarer hun vagt. – Jeg har en ganske fargerik og mikset gruppe med venner. Jeg er egentlig ikke venn med noen hvite personer som er… Fra det området. Hvis de er hvite, er de typ jødiske.

Uncut Gems-stjernen forteller også om en veldig hvit dame hun kjenner som mener at Julia «egentlig ikke er hvit» fordi hun har italiensk familie.

I tillegg snakker hun om England… Hvor hun ikke har vært… Blant annet fordi England har for mange hvite folk, dårlig vær og dårlig mat…

Her ser du 11 minutter av episoden til Ziwe med Julia Fox.

Bonus: Julia, som har sønnen Valentino sammen med eksmannen Peter Artemiev, sier at nå som hun er 32 år, er hun «på et sted hvor jeg er bare fuck it, jeg gir faen» forteller hun i TikTok-snutten nedenfor.

Julia Fox sier at hun nå er «manneavvisende» og bleker øyenbrynene fordi menn «absolutt hater det».

– Faren til sønnen min blir så trigget av disse øyenbrynene. Det er derfor jeg gjør dem sånn kontinuerlig.

– Jeg har et barn allerede, så det er som om jeg allerede har gjort det jeg skulle gjøre etter samfunnets standarder… Som at skjeden min er pensjonert. Dørene er lukket, lukket, forseglet. Etter hva gikk hun gjennom? Nei, det skjer ikke.

I sommer ble en episode av Showtime-talkshowet viral da Ziwe Fumudoh hadde sønnen til Tom Hanks som gjest. Her diskuterer Chet Hanks jamaikansk patois og White Boy Summer.

– Jeg tror jeg har gjort patois-aksenten mer trending. Bortsett fra den jamaikanske og karibiske kulturen selv, som åpenbar er, du vet, levende, forteller rapperen.

– I senere tid er jeg en av de første til å få folk til å snakke om patois.

– Snakker du patois?, spør Ziwe.

– Egentlig ikke, svarer Chet. – Jeg bare vet om noen ting. To-tre ting… Tings! Sha mener? Et par to-tre tings. Bombaclot!

Hva betyr «bombaclot» for ham?

– Man kan egentlig ikke beskrive det med ord… Det er større enn det.

Se pute-TV-innslaget med Chet Banks

Julia Fox spiller mot Adam Sandler og The Weeknd i rollen som baddie Julia De Fiore i den intense A24-thrilleren Uncut Gems fra New York. Hun ble nominert til fire priser for skuespillet. Blant annet til Best Supporting Actress Toronto Film Critics Association og Breakthrough Actor via Gotham Awards.

Les mer og se trailer

Julia Fox på premieren til A24-filmen Uncut Gems på The Cinerama Dome på den nå nedlagte kinoen Arclight Hollywood 11. desember 2019 (Jean Baptiste Lacroix/Getty)

Julia Fox på premieren til A24-filmen Uncut Gems på The Cinerama Dome på den nå nedlagte kinoen Arclight Hollywood 11. desember 2019 (Jean Baptiste Lacroix/Getty)

Skuespilleren og festjenta er gjest i ukens episode av podcasten til Emily Ratajkowski; High Low with Emrata. Her forteller hun at det gikk utover filmkarrieren hennes å være sammen med Kanye West.

– Etter det store forholdet la jeg definitivt merke til et skifte i når det kommer til å være skuespiller. Ikke på en god måte, sier Julia.

– Jeg får ikke så mange tilbud som jeg fikk før… Merkelig nok. Det har vært mange rare ulemper med å nå det nivået av dårlig rykte.


Hennes venninne Emily Ratajkowski kobles nå til en annen mann fra det utvidede Kardashian-universet: Dette lager god kok på Twitter


PS: Se Emily som gjest hos Ziwe her lol

Nyeste saker fra 730.no

Les mer