Hopp til hovedinnhold
(CNN)

Vond videosnutt: CNN trodde dildo-flagg var IS-flagg

(CNN)

Stakkars utegående reporter.


CNNs Lucy Pawle så et oppsiktsvekkende flagg da hun i kveld dekket pride-paraden i London. Blant de fargerike regnbuene fikk journalisten øye på det hun trodde var et ekkelt IS-flagg. Hawle ber CNNs anker og seere om å se nøye på flagget, og konkluderer med at teksten ikke ser arabisk ut.

Akkurat dét har hun helt rett i, det er tross alt varianter av sexleketøy hun stirrer på, i det som bare er en buttplug-parodi på den fæle terrorlogoen.

I tillegg til å myrde andre uskyldige skal IS nylig ha kastet menn som har blitt anklaget for å være homofile fra taket på en høy bygning, som trolig er bakgrunnen for parodi-flagget. 


Etter at feilen ble oppdaget har CNN fjernet videoklippet fra sine nettsider, og Pawle nekter selv for det hun sa via Twitter. Selv om det er ganske tydelig i videoen under…


Det må nevnes at Lucy mot slutten sier at det kan være en kritikk mot eller latterliggjøring av IS, hun så dessverre ikke bare dildoene. CNN var derimot rask på labben til å kalle det et IS-flagg i sitt nyhetsvarsel. 


I tillegg viser det seg at hun først fant et bilde av flagget via Twitter, og dermed ikke var den eneste som la merke til det. Selv om hun påstår det i klippet over. 

Vi håper den sikkert ellers dyktige journalisten får sove i natt. 


Se også:
Slik dekker gatesmarte TV 2 Jay Z-nyheten

Nyeste saker fra 730.no

Les mer