Voldsdømt eks sjekker inn på Paradise Hotel: – TV3 burde skamme seg

23. jan 2019 kl. 00:00

THANK U, NEXT (INSTAGRAM)

Norge har kanskje ikke nok kontroversielle skikkelser for å fylle en hel sesong av Paradise Hotel, så til den kommende serien har de importert en uutholdelig svenske. 

Robin Johansson ble først og fremst kjent i Norge ved å være kjæresten til Sophie Elise. Parets opp- og nedturer ble dokumentert på både blogg og Bloggerne, og etter det endelige bruddet flyttet Robin tilbake for å bli TV-stjerne via Ex on the Beach Sverige. Der fikk han seg ny kjæreste, som han senere var utro mot og kalte hore

Allerede fra starten av var Robin en forhatt skikkelse i norsk popkultur – sammen med Chris Furnes og Carl Aksel Jansen (pre-Paradise) drev de bloggen Osloguttene (!), hvor de blant annet skrev at jenter over en viss vekt bør holde seg unna stranden. 

Det er dog ikke hans mest alvorlige dumskap.

I 2016 ble Johansson dømt til tre måneders fengsel for vold mot en ung kvinne og en politibetjent. En krangel mellom Sophie Elise og Robin gjorde at en venninne prøvde å bryte inn. Robin skal så ha slått venninnen to ganger i ansiktet så hun falt i bakken, skriver VG. Videre skal han ha kommet med drapstrusler og slått ben på en politibetjent som kom til stedet. 

TV3 tror dog på 24-åringen som sier at han nå har forandret seg, og lar ham være med på årets norske utgave av Paradise Hotel. Det reagerer Sophie Elise sterkt på. 

– @tv3norge burde skamme seg som lar en voldsdømt mann, dømt for vold mot en KVINNE og en politimann + anmeldt for å spredt hevnporno komme rett inn på Paradise Hotel, skriver hun via Instagram Story.

– Nå får han belønning for å være et jævlig menneske og ødelagt liv – mitt, blant annet. Shame on you.

I podcasten Ida med hjerte i hånden forteller Sophie mer om det vanskelige forholdet. Sjekk ut hennes side av saken TIX er også klar for Paradise Hotel 2019 (på ekte) 
Se også: Isabel Raad om bok, fuckboys og innlegget hun angrer mest på