Hopp til hovedinnhold
DANIEL CRAIG SOM 007 OG OLGA KURYLENKO SOM CAMILLE (COLUMBIA PICTURES)

Visuell bensin på 007-oppvarmingsbålet

Oddsene for at James Bonds neste eventyr, Quantum Of Solace, skal bli en flopp, er på størrelsen med Mini Me fra Austin Powers. Etter å ha disket opp med en teaser i sommer, har de stolte produsentene nå sluppet den offisielle traileren, som ikke har skuffet mange. Noen mener at ryktene om at den 22. filmen om agent 007 er den beste så langt, herved blir forsterket.

Den nye traileren til James Bond-filmen som kommer i november:


Quantum Of Solace fortsetter der forrige, Casino Royale, sluttet; Bond skal hevne drapet på kjæresten Vesper, som sviktet ham, og finner ut at organisasjonen som truet henne, Quantum, er mye mektigere og farligere enn ventet.

(UNIVERSAL PICTURES)
På ferden møtet Bond naturligvis på en fascinerende og komplisert kvinne, Camille, spilt av lekre, ukrainske Olga Kurylenko, kjent fra fjorårets Hitman.

Personen bak kameraet er tyske Marc Forster, som blant annet har regissert Halle Berrys Oscar-booster Monster’s Ball og Stranger Than Fiction med Will Ferrell.
Det var egentlig britiske Roger Michell som skulle stå for regien, men produsentene ble uenige med ham på et tidlig tidspunkt. Filmen måtte likevel utsettes et halvt år.
Tittelen Quantum Of Solace er hentet fra Ian Flemmings 1960-novellesamling For Your Eyes Only, men har ikke samme handling.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer