Vinn en kveld med Petter og Mats

30. apr 2009 kl. 00:00
DU KAN BLI GODT KJENT MED PARA-PETTER OG HANS TV-KOMPIS MATS (TV3)
Radarparet Petter Pilgaard (29) og Mats André Pedersen (22) fra Paradise Hotel har flere ganger gitt uttrykk for at de ikke syns seriens kvinnelige deltakere er pene nok, selv etter at de har drukket.
(Da Petter traff damene for første gang, trodde han nesten at det var en feil, og lurte på hvor de virkelige deltakerne var.)

Når gutta nå skal la to jenter vinne en helaften med dem i Oslo, må de først og fremst se bra ut.

Bilder: Paradise-Vegard og Jenny Skavlan på bursdagsfest.

Konkurransen, som er i regi av radiokanalen NRJ, oppfordrer piker som ønsker å bli bedre kjent med Petter og Mats via en date, om å sende inn bilder av seg selv.

Paradise-duoen velger ut noen som de føler kvalifiserer, for så å ringe dem opp direkte på lufta i neste uke for å ta en prat og så velge ut to heldige med riktig innstilling og personlighet.

Les også: Noor Kamil vs. Tone Damli Aaberge.

«Vinnerne» skal spise middag med de nye TV-kjendisene torsdag 7. mai, for så å drikke Para-Petters utvalgte champagne på arrangementet NRJ At The Club.

Stasjonens programsjef Anders Opsahl sier til 730.no at frokost teoretisk sett også kan bli inkludert i premien.

– I utgangspunktet er det ikke endel av planen, men hvis det blir så hyggelig at frokost blir aktuelt, så spanderer vi, sier Opsahl.

Han er ikke enig i at konkurransen kan minne om hallikvirksomhet.

– Nei, ingen penger skifter hender. Dette gjør vi av pur medmenneskelighet i håp om at Paradise Hotel-gutta finner den virkelige kjærligheten, forteller radiosjefen.

Piker som ønsker å bli vurdert av Petter og Mats må tekste kodeord «druse» med bilde og kontaktinformasjon til 2210. Les også om TV-skjønnheten Negar: – Jeg ble rasistisk attacked.