Hopp til hovedinnhold

Vinn billetter til Oslo Spektrum-kalas

Etter mange år i kulissene som låtskriver for store artister, bestemte Ne-Yo seg for å sette en fot i rampelyset, noe som har blitt til fem førsteplasser i USA og tre kjappe platinaalbum.

Lørdag 27. februar kommer Stargate-partneren til Norge for å spille i Oslo Spektrum, hvor han sammen med sitt store band skal fremføre «So Sick», »Sexy Love», «Because of You», «Miss Independent», gulvfylleren «Closer» og mange andre hits.

Godgutten deler kvelden med flere; Clipse, som er aktuelle med supersettet Til the Casket Drops, Karpe Diem med sitt nye team av musikere, breakerne Quick, og Tommy Tee skal gjøre Spektrum glovarmt i forkant.

Sistnevnte stiller med sin Tee Productions-familie, samt New York-råtassen Saigon og Boston-super-DJ/produsent Statik Selektah.

Vi har noen ekstra billetter til begivenheten som vi deler ut til et par av dem som kan svare riktig på følgende spørsmål:

1. Hvilken norsk jente er aktuell sammen med Ne-Yo?

a.) Aylar b.) Ingrid Olava c.) Noora Noor d.) Mira Craig

2. Hvilken låt – av de vi ikke har nevnt – liker vi best fra Ne-Yos nyeste album? 
Her må du tippe. Sjekk dem ut her:

Riktig svar sendes til [email protected] med «Ne-Yo» som tittel. Yeah!
Billetter selges hos Billettservice.no.
Stargates «Miss Independent» vant to Grammy-priser. Videoen har med Keri Hilson, Gabrielle Union, Lauren London og Trey Songz:


PS: Ryan Leslie spiller på Blå på tirsdag 23. februar. Konserten er utsolgt.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer