Hopp til hovedinnhold
(STIG HELTORP/UNIVERSAL)

Vinn billetter til Den Elleville Festen i Bergen!

(STIG HELTORP/UNIVERSAL)

For andre år på rad (nummer seks i rekken) blir Bergens kjente og mindre kjente artister samlet til en koselig minifestival. 
Den Elleville Festen ble arrangert for første gang i 1997 av Mikal Telle, Bjørn Torske, Kahuun og Tor«Erot» Kroknes der formålet den gangen var å samle inn penger til å starte plateselskapet Tellé Records. 
Heldigvis for oss ville de fortsette med den fine sammenkomsten, og lørdag 20. september er det klart for Den Elleville Festen VI.

Fortsetter under
 


(FRANSISCO MUNOZ/SONY)

Festivalfar Mikal Telle om Festen:

 Jeg slet litt med å føle meg helt fornøyd med programmet. Jeg tenkte: Skal dette være en fest jeg har lyst å gå på, eller en fest jeg nesten har lyst å gå på? Det manglet noen linker. Da vi fikk med Gabrielle, som befinner seg i en litt annerledes sjanger enn det vi jobber med til vanlig, og vi fikk bekreftet Yung Lean, falt brikkene på plass. Det hadde noe med helheten å gjøre. Vi vil at hele byen skal komme sammen og feste, og da må alle ha en god grunn til å være der.
Lineupen er en fin blanding av søt pop fra Aurora Aksnes (<3) til skikkelig UNTZ UNTZ fra Slick Shoota. Og selvfølgelig lyrisk poesi fra Yoguttene.
 
Videobonanza fra noen av artistene som spiller: 
 
Silja Sol – «Tid»


Fjorden Baby! – «Himmelen»


Gabrielle – «5 Fine Frøkner»

 

 
Yoguttene – «Hi$torie»

 
Full line up:
 
Gabrielle, Fjorden Baby!, Aurora Aksnes, Calyx & TeeBee, Honningbarna, Yung Lean, Yoguttene, Slick Shoota, Silja Sol, O. Martin, DRIPPIN, Made In Sane, Christine Dancke, Ole J. Mjøs & Bjørn Torske, Admir Kenan, Skawr, Klangkollektivet presenterer: Alexander von Mehren, Lumikide & Lint, Nabovarsel presenterer: Broen & Chainwallet, Onge Sushimane & Kobe-wan Kenobi, Dj Urv & Kahuun. 
Spilletider:

 
Vil du vinne billetter til deg og en venn? Send en e-post med navn og hvilken artist du helst vil se til [email protected] med emnet «Yass jeg vil på fest».
 
 
Om du ikke er en heldig utvalgt kan du kjøpe billetter her. Ellers finner du Den Elleville Festen på Facebook her.
 
 

Les mer