Hopp til hovedinnhold
(STIG HELTORP/UNIVERSAL)

Vinn billetter til Den Elleville Festen i Bergen!

(STIG HELTORP/UNIVERSAL)

For andre år på rad (nummer seks i rekken) blir Bergens kjente og mindre kjente artister samlet til en koselig minifestival. 
Den Elleville Festen ble arrangert for første gang i 1997 av Mikal Telle, Bjørn Torske, Kahuun og Tor«Erot» Kroknes der formålet den gangen var å samle inn penger til å starte plateselskapet Tellé Records. 
Heldigvis for oss ville de fortsette med den fine sammenkomsten, og lørdag 20. september er det klart for Den Elleville Festen VI.

Fortsetter under
 


(FRANSISCO MUNOZ/SONY)

Festivalfar Mikal Telle om Festen:

 Jeg slet litt med å føle meg helt fornøyd med programmet. Jeg tenkte: Skal dette være en fest jeg har lyst å gå på, eller en fest jeg nesten har lyst å gå på? Det manglet noen linker. Da vi fikk med Gabrielle, som befinner seg i en litt annerledes sjanger enn det vi jobber med til vanlig, og vi fikk bekreftet Yung Lean, falt brikkene på plass. Det hadde noe med helheten å gjøre. Vi vil at hele byen skal komme sammen og feste, og da må alle ha en god grunn til å være der.
Lineupen er en fin blanding av søt pop fra Aurora Aksnes (<3) til skikkelig UNTZ UNTZ fra Slick Shoota. Og selvfølgelig lyrisk poesi fra Yoguttene.
 
Videobonanza fra noen av artistene som spiller: 
 
Silja Sol – «Tid»


Fjorden Baby! – «Himmelen»


Gabrielle – «5 Fine Frøkner»

 

 
Yoguttene – «Hi$torie»

 
Full line up:
 
Gabrielle, Fjorden Baby!, Aurora Aksnes, Calyx & TeeBee, Honningbarna, Yung Lean, Yoguttene, Slick Shoota, Silja Sol, O. Martin, DRIPPIN, Made In Sane, Christine Dancke, Ole J. Mjøs & Bjørn Torske, Admir Kenan, Skawr, Klangkollektivet presenterer: Alexander von Mehren, Lumikide & Lint, Nabovarsel presenterer: Broen & Chainwallet, Onge Sushimane & Kobe-wan Kenobi, Dj Urv & Kahuun. 
Spilletider:

 
Vil du vinne billetter til deg og en venn? Send en e-post med navn og hvilken artist du helst vil se til [email protected] med emnet «Yass jeg vil på fest».
 
 
Om du ikke er en heldig utvalgt kan du kjøpe billetter her. Ellers finner du Den Elleville Festen på Facebook her.
 
 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer