Hopp til hovedinnhold
(ALVIN SANTOS TJERNSHAUGEN)

Vilt i Vestfold: Stavernfestivalen dag 1

(ALVIN SANTOS TJERNSHAUGEN)


Det er sååååå digg å være tilbake i Larvik. Herregud. Dette er vår tredje gang på Stavernfestivalen, og andre overnattingsbesøk hos Farris Bad. Begge deler er like nydelig.

Pariserhjulet er på plass, uendelig med matboder, stor oppblåsbar badeand våker over Beach-baren og unge og gamle konsumerer alkohol i harmoni. 

Må nevnes at de som var på krukka i går var ekstra irriterende. Det er noe med store folkemengder der 70 % går med capsen bak frem.

Festivaltips: Si unnskyld hvis du dulter borti noen med HELE kroppen din, si unnskyld hvis du søler øl på andre og ikke snik i køen. (JOAKIM FERDINAND SANTOS SIMMONS)


Første konsert for oss var Hkeem & Temur på scene 3. Det var stappfullt og folk hylte med og digget det. Favoritten (utenom «Fy Faen») er en låt som ikke har blitt sluppet enda.

Krysser fingrene for at «Du trenger en som meg» (som vi tror den heter), er rett rundt hjørnet.

Hvorfor gjør ikke flere artister som Hkeem, og spiller den største hitten sin flere ganger?(JOAKIM FERDINAND SANTOS SIMMONS)


Tory Lanez slet med å engasjere publikum i starten, og brukte mye tid på å spille andre artisters låter. Crowden hoppet og tok armene opp i været på kommando likevel.

Mot slutten fikk han likevel semi-tent vestfoldingene, og klatret utover publikum under hele siste låt

#ToryLanez leker klatremus på #stavernfestivalen 🐭

Et innlegg delt av 730.no (@730no)
(ALVIN SANTOS TJERNSHAUGEN)


Kveeeeelåååååårtaaaaaaaaag!

Stavanger-sekstetten er alltid i fyr og flamme, og på en dårlig dag terningkast 5.

Da showet startet var det ikke stappfullt foran scenen, men en haug med folk kom løpende da konserten begynte. Har du ikke sett dem live ennå bør du gjøre det asap. (Og du trenger ikke å være metal-fan for å ha det gøy.)
  

(ALVIN SANTOS TJERNSHAUGEN)


Bergens store sønn kom scenen hele tre minutter før tiden. Noe som bare styrker alles generelle tro om at Kygo er en godklump.

25-åringen åpnet med «Stole the Show» og hella mye pyro. Setlisten var et eneste langt publikumsfrieri og inneholdt allsangfavoritter for hele familien: Eric Prydz – «Call On Me», Eurythmics – «Sweet Dreams», Journey – «Don’t Stop Believing», Chainsmokers feat. Coldplay – «Something Just Like This» og La Roux – «Bulletproof». For å nevne noen.

Kyrre er også flink til å plugge artist-kompiser og spilte både Alan Walker og Sigrid <33333

Samt det helt nye sporet med U2 og hans remix av Alan Walker og Gavin James’ «Tired». Vi savnet dog noen albumspor, som «Raging» og «Fragile».

Helt til slutt plasserte den vestnorske luringen seg ved pianoet og meldte at Anna of the North (som har vært med på en av hans tidligere turneer) skulle gjeste «Firestone» <3 Med strykere (og mer flammer enn vi hadde så på den 1,5 timen han spilte) rundet Kyrre av dag 1 på Stavernfestivalen.

Overhørt på vei hjem

En middelaldrende mann som så tre jenter gå utenfor gjerdet: – HEI, dere går på feil side av gjerdet.Se bildedryss fra den vidunderlige Vestfold-festivalen – første dose er fra fotograf Alvin Santos Tjernshaugen:

Vrang Produksjon-jentene

P3-Christine, Pærra-Mayoo og Phitness-Abu

Vegard Harm var sykt glad for å ankomme festivalområdet

Fotograf Joakim Ferdinand <3

Tory Lanez før han klatret på publikum i baris og solhatt
Trippel trøbbel – Joakim Ferdinand, Alvin og Emil

730- og SiO-Ferdinand med festivalkrykken (21 år, brukket fot og singel)

Uglefine Kvelartaaaaaag

Kygo fylte hovedscenen

Kyrre-effekten

Resten av bildene er signert Joakim Ferdinand Santos Simmons:

Hkeem

Risikosport midt på lyse dagen

Festivalkoz

Moshpit under Kvelertak
Bo-nuss:  Se også: 30 flotte bilder fra Roskilde-campen 2017 🙂

Nyeste saker fra 730.no

Les mer