Hopp til hovedinnhold
ROTA LITT MALING, GITT.

Ville du latt hun her få slikke deg?

Da 730 skulle møte Cover Drive i New York i høst, ble vi på forhånd advart om at bandets vokalist Amanda har en tendens til å kåte opp sette menn mellom 12 og 80 helt ut av spill. Og da vesla dukket opp i studio sammen med de tre andre kjekkasene i bandet, skjønte vi kjapt at manageren ikke overdrev. Den smellvakre 19-åringen fortalte entusiastisk om hvordan det var å vokse opp på Barbados, hvordan musikkscenen der har forandret seg etter at deres egen RiRi ble oppdaget av noen amerikanske turister på karaokebar og gjort til verdensstjerne, og hvordan øystaten har en egen Rihanna-dag hvor alle radiokanalene bare spiller Ris musikk.

Amanda, Jamar, T-Ray og Bar-Man (lol! – red. anm.) har reist rundt det siste året og jobbet på sitt kommende debutalbum, og har bl.a. vært i studio med norske Espionage og Stargate i New York, Linda Perry (Christina Aguileras «Beautiful», m.fl.), semi-skrotnissete JR Rotem, samt flinkisen Steve Mac i London. Bandets første singel heter «Lick Ya Down», og NEI: Det er ikke René fra Aqua du hører på refrenget…… (SMH):

For mer Amanda Cover Drive, sjekk ut bandets YouTube-kanal for liveopptak av en haug med coverlåter, samt følg med på deres nettsted WeAreCoverDrive.com for oppdateringer om deres kommende debutalbum. 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer