Hopp til hovedinnhold

Vill – Villere – Villa!

I dag hadde vi Andre Villa på besøk i studio. Andre er i verdenseliten i freestyle motorcross. Jeg gidder ikke å late som jeg ikke synes han er kjekk, tror jeg. Jeg synes nesten han er sånn Brad Pitt kjekk på en måte.. Nesten FOR kjekk, hvis du skjønner? Ble hvertfall mye fnising og usammenhengende setninger i studio i dag. Og Andre, hvis du mot formodning skulle lese dette: Jeg kan ikke sååå mange kule triks på snowboard..Forklaring: Jeg hadde bloggen min oppe, og som du ser har jeg bilde av meg i snowboard-outfit på toppen her. Så han spurte om jeg var en skikkelig snowboardjente. Og det er mulig jeg overdrev en smule eller tre.. Im sorry.I kveld kan du se blant annet Andre Villa, Adil Dyani og Nils Windfelt gjøre SYKE ting i Oslo Spektrum under One Call x elements. Der skal også Yoga Fire spille blant annet. Alex (enda kjekkere enn Villa) og jeg gleder oss! 🙂

Hva synes dere jenter?

HAHA!!!

Nyeste saker fra 730.no

Les mer