– Vil sjokkere folk

27. aug 2009 kl. 00:00
SPANSK VERSJON FILMPLAKATEN FOR JENNIFER'S BODY SOM MEGAN SNAKKER OM HER (FOX)

Oppmerksomheten rundt Megan Fox er selvfølgelig som vanlig tipptopp, men ingen brydde seg om hennes filmer  How To Lose Friends og Whore. Nå ser det ut som skuespilleren også klarer å få folk interessert i noe annet enn Transformers.

9. oktober har hennes Jennifer’s Body premiere, og nygjerrigheten i forkant er formidabel, kanskje fordi 23-åringen er så entusiastisk over resultatet.

I flere intervjuer har hun sagt at skrekkomedien om den besatte, bifile (?) piken som spiser gutter har det beste manuskriptet hun har lest. Skrevet av Diablo Cody, som fikk Oscar for Juno.

I Jennifer’s Bodys første featurette, som kom denne uken, er Megan, Diablo, skuespiller Amanda Seyfried (Mamma Mia!, Mean Girls) og den japansk-amerikanske regissøren Karyn Kusama (Girlfight med Michelle Rodriguez) også oppspilt over det de har kokt sammen.

– Det er crazy, spennende og fresht, en bad-ass film som vil sjokkere folk, sier frøken Fox i klippet nedenfor

– Cinematisk, atmosfærisk, creepy.

Se intervjuet og smakebiter nederst på siden.

Video: Se Megan Fox leke deilig overfor gøyal dude

PS: Ordet på gatene om at Megan Fox skal spille Catwoman i neste Batman, som mange journalister har latet som de trodde på, er kun noe en britisk avis diktet opp i går. Ifølge Warner Bros. er ryktet iallefall ikke sant, forteller en fra studioet til People.


Soundtracket har med blant andre White Lies, Black Kids, The Sword, Panic at the Disco og London-piken Little Boots.

Se også: Sistnevnte ble med 730.no på båttur

Traileren: