Hopp til hovedinnhold

Vil ikke være som Lady Gaga og Nicki Minaj?

Rihanna forteller Ryan Secrest og hans gedigne KIIS-show at hun ikke ønsker seg et unaturlig image med mye fjas, mas og rare outfits, hvor musikken ikke er i fokus:

– Jeg vil roe det hele ned istedenfor for å ha en (spesiell) look. Jeg vil ikke at det skal bli oppstyr om hårfarge og frisyre, jeg ville gå tilbake til
noe enkelt og fleksibelt, noe mer naturlig, sier Ri, som denne uken viste frem sine upolerte, joviale feriebilder via Facebook.
 
– Det handler mer om musikken. Jeg vil ikke bli en gimmick. Aldri. Jeg har det skikkelig gøy med musikken og en stil som er mer tilgjengelig. Mer en livsstil, noe jeg liker, ikke en look eller kostyme.

21. november kommer Talk That Talk, hvor det Stargate-produserte tittelsporet har med Jay-Z.
Luksusversjonen av albumet kan lastes ned her.

Hør den norske superlåten med monsterhook (og Mannie Fresh-trommer <3) hvor Shawn disker opp med breiale/freidige linjer:

– I talk big money, I talk big homes, I sell out arenas, I call that gettin’ dome.

730s Stargate-sitat om «Talk That Talk» gikk verden rundt:

– Det er første gang vi gjør en låt med Jay og Rihanna sammen, faktisk så er dette første gang Jay gjør noe på våre beats. Det er på høy tid. «Talk That Talk» er en mid-tempo banger med harde trommer, møkkete synther, og med Rihanna og Jay på sitt beste. Vi er veldig fornøyde med låten, og verset til Jay er helt vilt. Det er forøvrig Rihannas vers også, fortalte Tor Erik Hermansen til 730.

Se også: Rihanna backstage i Oslo med Mikkel og Tor Erik (video)

Nyeste saker fra 730.no

Les mer