Hopp til hovedinnhold
Bianca Censori instagram birthday Kanye West Kim Kardashian
Bianca Censori og Kanye West (Instagram/kanyewest, Neil Mockford/GC Images)

Kanye West beordrer Bianca Censori til å kle seg på en viss måte?

I håp om at hun en dag blir Kimberly?

OPPDATERT 1. mars: Vitner på det store internettet er visstnok ikke de eneste som synes det ser ut som at Ye kontrollerer sin kone. Faren til Bianca Censori alias Leo Censori ha et problem med hvordan svigersønnen behandler datteren.

– Biancas far Leo ønsker å sette seg ned med Kanye og spørre han om hva i helvete han tenker når han paraderer henne rundt som en trashy, naken troféponni, sier en kilde til Daily Mail.

Han skal også ha et ønske om å spørre hva Ye selv ville følt om hans egne døtre spaserte halvnakne rundt i offentligheten.

Pappa Censori (Instagram/leocensori)

– Han vet at det ikke er en sjanse i helvete at Kanye ville tillatt dette for sine døtre, så det gir ikke noe mening at han vil oppfordre dette for sin egen kone, legger kilden til.

Videre skal familien til Bianca angivelig føle at mannen hennes fører henne vekk fra dem, og at at det synd å se at det er mannen som liksom skal beskytte henne som er skylden i dette.

– Leo vil virkelig bare sette seg ned med Kanye for å fortelle han at han sårer familien hennes ved å gjøre deres elskede datter om til en som markedsføres som en trashy vare.

– Ingen mann bør oppfordre kvinnen han elsker til å gå rundt i offentligheten slik og presentere henne på denne måten. Det er ikke kjærlighet. Det er kontroll, sier insideren.

Les den opprinnelige saken nedenfor.


Flere amerikanske medier rapporterer at Kanye West alias Ye beordrer Bianca Censori til å kle seg på en viss måte, og at hun ikke tillates å prate fritt.

Spekulasjonene kommer i kjølvannet av rabalderet i Italia.

En nær venn av Bianca Censori (født i 95) skal ha henvendt seg til Daily Mail for å uttrykke bekymring om sin venninne som hen mener blir manipulert av ektemannen Kanye West.

Nå rapporterer flere amerikanske medier om det samme, og at produsenten beordrer sin nye kone om å aldri snakke og kle seg på en viss måte. Flere frykter at Ye (født i 77) ønsker å skape en «radikalisert» versjon av eksen sin Kim Kardashian – som angivelig også forsøker å komme seg videre med NFL-spiller Odell Beckham Jr.

Bianca «Kimberly» Censori (MEGA/GC Images)

Det hevdes at Yeezy har utstedt et sett med regler som arkitekt-kona Bianca skal leve etter, inkludert mat hun kan spise og hva hun skal ha på seg.

Insiders hevder at B ikke har et eget sinn lenger og i stedet «adlyder» den kontroversielle rapperen fordi han har overbevist henne om at de har «kongelig» status.

bianca censori kanye west north west disneyland instagram of
(Instagram/bianca.censori)

Se også: Kanye West taper på salg av nabohuset til Kim Kardashian

Det høres nokså latterlig ut, men kanskje ikke når Ye er involvert?

bianca censori kanye west north west disneyland instagram
(Instagram/bianca.censori)

Nå påpeker flere at Bianca har oppført seg merkelig siden hun giftet seg med «Off The Grid»-rapperen i desember 2022.

Sjekk ut noen av reaksjonene nedenfor.

Det skal understrekes at The Daily Mail ikke er den mest troverdige kilden i verden akkurat lol. Flere mener avisen ønsker å svartmale Ye for clout. Dog hjelper det ikke at Ye har en bisarr holdning som underbygger dette narrativet.

Se også: Kanye West og Bianca Censori er under etterforskning i Italia

Senest i går kjøpte rapperen rettighetene til varenavnet «YEWS». Et navn han ønsker å klistre på omtrent alt fra skiver til sko og restauranter som han produserer. Ye har ikke erklært at navnet har en sammenheng med jødiske folk, men en kan jo spekulere etter at han lovpriset Hitler i fjor.

Flere Kanye-fans – undertegnede inkludert – mener det er vanskelig å ta stilling til rapperens merkelige utsagn. Mens enkelte fordømmer rapperen, argumenterer flere for at Kanye ikke er i stand til å ta valg for seg selv ettersom han sliter med bipolar lidelse.

Utnytter Ye sykdomsbilde sitt for å slippe unna med antisemittisme?

Bare tiden vil vise…


Trenger du noen å snakke med?

Ring 113 ved akutt fare.

Hjelpetelefonen til Mental Helse kan nås døgnet rundt på på 116 123.

Det samme kan Kirkens SOS på 22 40 00 40.

Hvis du synes telefon er vanskelig kan du chatte med noen på Sidetmedord.no

Vold- og overgrepslinjen 116 006 er også åpen døgnet rundt.


Se også: Cardi B advarer Ye: – Jeg vil etterlate internettet i ruiner

Les mer