Vil ha Angelina som Batmans elsker

20. nov 2008 kl. 00:00
ANGELINA SOM TEGNESERIEFIGUREN FOX I WANTED (UNIVERSAL PICTURES)

Etter at Julie Newmar (75), den originale Catwoman, fortalte NY Daily News at hun syns Angelina Jolie (33) skal spille Batmans fresende elsker og superheltpartner, har andre sagt seg enig.

En av dem er Two-Face-skurken i The Dark Knight, spilt av Aaron Eckhart. Skuespilleren forteller US Magazine at han tror dette er en meget smart casting.

– Jeg syns det var en fantastisk idé. Da jeg leste det tenkte jeg at vi kom til å slå alle rekordene vi satt (med The Dark Knight) hvis hun ble Catwoman.

I sommer var Angelina Jolie aktuell som tegneseriehelten The Fox i actionfilmen Wanted, en rolle som delvis er basert på kattekvinnen.

Angelina Jolie som toppløs robot-tenåring.

Julie Newmar var med i TV-serien med Batman på 60-tallet, Michelle Pfeiffer (50) spilte Catwoman i 1992 i Batman Returns, mens Halle Berry (42) gjorde et skikkelig mageplask i spinoff-filmen Catwoman tolv år senere.

Se video nedenfor.

Den i dag ferske moren ble da nominert til årets verste film, verste regi, verste manus og verste skuespiller. Hun stilte selv på Golden Raspberry-utdelingen i 2004 og tok imot prisen for sistnevnte. Fra scenen takket hun Warner Bros. for å ha puttet henne i en «piece of shit»-film.

Ifølge New York Post skal forøvrig Angelina Jolie erstatte Tom Cruise i den kommende spionthrilleren Edwin A. Salt. Hvis Jolie får hovedrollen som Salt, en CIA-agent, må produsentene kanskje forandre fornavnet Edwin til et jentenavn.

TO TIDLIGERE KATTEKVINNER: MICHELLE OG HALLE (WARNER BROS)

Halle som Catwoman:


Michelle Pfeiffer som Catwoman vs. Batman: