Vil du møte Trey Songz?

18. apr 2011 kl. 00:00
FÅR DET TIL Å SURKLE I SÅRET (ATLANTIC/WARNER)

OPPDATERT: Trey vil møte noen av dere i Oslo. Er du hypp? Vi deler ut backstagepass. Send 1-2 linjer om hvorfor du vil møte ham til post@730.no med «Åh, herregud!» i løpet av dagen, så er du med i trekningen. (NB! Vi oppfordrer jenter gladjenter til å «søke».)

BILLETTER TIL KONSERTEN SELGES I DØREN. MER OM SHOWET OG TREY NEDENFOR.
Hør deg opp på Treys skiver her: WiMP

«Den nye Usher»? Trey Songz blir så hyppig beskrevet slik at Usher angivelig blir emo når han hører det. Den 26 år gamle kjekkasen er en av de få R&B-stjernene som holder koken uten å selge seg til eurodance, og fjorårets femte album Passion, Pain & Pleasure fikk terningkast high five fra kritikerne, blant annet via hjelp fra Drake- og Nicki Minaj-gjesting.

Nå kommer Virginia-gutten til Norge for første gang for å kle av seg og lage dramatiske elskovsfjes på Sentrum Scene i Oslo 19. april.

Rumpa i været: Treys ferske hit «Bottoms Up» med bootylicious Nicki Minaj, som roterer på NRJ nå:

Fortsetter nedenfor.


Stargate-produserte «Can’t Help But Wait» fra 2007:

Bonus: «Wonder Woman» fra 2007 med den dyktige gladmodellen (og rapperen) Fershgenet Melaku (<— ikke Levis 501-mat) alias Lola Luv alias Lola Monroe og Treys hunk-kollega Drake, mens han fortsatt var en undergrunnsartist:

730s Trey Songz-ekspert Chioma Anugweje synes det er stas at amerikaneren endelig tar turen til Norge.

– Ikke bare er Trey Songz sexy og flink til og synge, ryktene skal ha det til at han faktisk er like flink i senga som han hevder. Han er dessuten superhyggelig, og en heldig kvinnelig, norsk fan vil mest sannsynlig få sjansen til å simulere sex med Trey på scenen i Oslo, hevder Chioma, som skal intervjue ham for 730.
– Det er utrolig kult at jeg skal møte Trey. Jeg håper bare at han ikke forelsker seg i meg, det blir så kleint.
Hør Treys musikk via WiMP og last ned her.

Tilbake til Usher. Skamløse, norske jenter gir mye mer gass under konserter enn de franske. Her har en random Paris-pike fått lov til å komme opp på scenen:


Håhå <3
Se også: Alle gode ting er E for Breezy: Chris Brown raver videre