Hopp til hovedinnhold
(NBC)

Vil du kjøpe Seinfelds syke hytte?

Jerry Seinfelds hytte i Colorado er lagt ut for salg, og til tross for et gunstig klima for eiendomskjøp i statene om dagen – så skal du ha litt penger til overs før boligprisen på $20 millioner (alias litt over 100 mill norske kroner) føles som et røverkjøp.
Men til gjengjeld får du altså et boareal på nærmere 1319 kvm, 11 soverom, 14 bad, en terasse på over 500 kvm (heia), en oppvarmet garasje med plass til fire biler (Jerry er som kjent Porsche-fanatiker, og har over 46 biler stående i en gigantisk garasje på Manhattan), steamdusj, basseng og din egen bekk som renner langs eiendommen (heia pt.2).

OMFGTV CRIB$:


Den 57 år gamle komikeren selger ei sitt lune feriekrypinn fordi han sliter med å holde lysene på: Bare i tidsrommet juni 2008 til juni 2009, tjente han $85 millioner. (Yup, nærmere en halv milliard norske kroner. På 12 måneder. $MFH.)
Jerry var nylig involvert som regissør i Broadway-stykket Long Story Short ved Helen Hayes Theater i New York, som høstet fantastiske kritikker. Han besøkte også Norge nylig, hvor han hadde dette å si om norsk vær. <3
 

Se også: Kongen av klein er tilbake: Ny runde med søkkrik Seinfeld-skaper

Nyeste saker fra 730.no

Les mer