Vil aldri si aldri til Playboy

4. des 2008 kl. 00:00
KIM KARDASHIAN SLÅR NED PÅ SLEMME RYKTER (BONBO JEANS)

Det er bare ett år siden Kim Kardashians hjemmelagde pornofilm kom i salg, mot hennes vilje, noe hun fulgte opp med å stille naken i Playboy i desember 2007. I etterkant har hun roet ned sitt sexy image, noe som blant annet gjorde at hun fikk være med på amerikanske Skal vi danse. (Hun gikk ut i tredje runde.)

Men det betyr ikke at 28-åringen alltid skal være helt oppkneppet. Mens mange kjendiser tidligere har slått ned på rykter om at de skal stille i Playboy, gjør Kim det omvendt.

På sitt nettsted Kimkardashian.com skriver hun at en feilsitering har vært kilden for flere oppslag i det siste:

Det er mange saker på nettet som sier at jeg har vendt ryggen til Hugh Hefner. De siterer meg som om jeg har sagt «Det var en en-gangs-greie. Jeg tror ikke jeg skal gjøre Playboy eller noe slikt igjen.».

JEG BLE FULLSTENDIG FEILSITERT.

Først og fremst, jeg har aldri brukt uttrykket «en-gangsgreie». Det er rett og slett ikke i mitt vokabular.

(…) Jeg planlegger ikke å posere for bladet i nær fremtid. Hele poenget mitt i denne innlegget er å si at jeg aldri kommer til å snu ryggen til Hugh Hefner. Jeg elsker ham og hele hans team var skjønne mot meg og behandlet meg som familie.

I det siste har jeg styrt unna sexy shoots, men det betyr ikke at jeg er redd for å være sexy eller skammer meg over det. Jeg angrer ingenting. Én dag man vet aldri, men det er ikke retningen jeg tar nå.

Kim hos Playboy i forbindelse med fjorårets julenummer:


Hun har med mamma på jobb.

En av hennes Playboy-kolleger vant årets Skal vi danse i USA.