Hopp til hovedinnhold
(VIDFLOW AS)

vidFlow: Norsk app som gir musikkvideoer nytt liv

(VIDFLOW AS)


Internet killed the video star?

Nei, men verdensveven var med på å få musikkvideoene fjernet fra MTV (og ZTV R.I.P.). I dag må man søke seg frem på nettet, istedenfor å få snuttene servert som perler på en snor.

Norske vidFlow ordner dog opp.


(VIDFLOW AS)

Denne uken slapp de en helt ny streamingtjeneste for musikkvideoer. Med verdens største videobibliotek og støtte fra labels fra hele verden skal vidFlow forsøke å gjenreise musikkvideoens gullalder, forteller duoen bak tjenesten, Nassir Achour og Shire Marius Standnes.


VIDFLOW-MØDRE NASSIR & SHIRE (AKAM1K3)

 

– Etter at tidligere rendyrkede musikkvideoplattformer som MTV skiftet fokus til realityserier rundt årtusenskiftet, har vi alle dessverre vært nødt til å nøye oss med å bruke enormt med tid på å grave frem videoer blant haugevis av skrot på YouTube. Med vidFlow kan vi med kun et par klikk finne nye og gamle favoritter, og endelig igjen lene oss tilbake og nyte offisielle musikkvideoer i timesvis, sier Nassir.
vidFlow vil ha fokus på å hjelpe brukerne å oppdage nytt innhold, samtidig som tjenesten generer penger (70%) til artistene, produsentene og låtskriverne.
Dette har gitt dem store, internasjonale tomler opp.

– For to karer fra lille Oslo å gå i møter i London og New York med verdens største musikkselskaper, og få beskjed fra toppledelser om at de ønsker å satse på vidFlow som fremtidens digitale plattform for musikkvideoer er helt absurd og så fjernt fra hva vi så for oss da vi gikk igang med en liten app-idé for to år siden, forteller Nassir.

vidFlow er allerede i topp 5 over norske musikk-apps. Last ned via vidFlow.com og iTunes 

Video fra vidAwards 2014 i Oslo:


Nyeste saker fra 730.no

Les mer