Hopp til hovedinnhold
HATERS WHO (MATHEA NATHALIE OLSEN)

Videopremiere: Vilde J slår tilbake mot haters

HATERS WHO (MATHEA NATHALIE OLSEN)

God mandag!

Liverpool-baserte Vilde Johannessen alias Vilde J gjør ukens kjipeste dag litt mindre blå ved hjelp av en særdeles fargerik musikkvideo. Se verdenspremiere på den dansbare «Get You»-snutten nedenfor.

Den 22 år gamle Tjøme-jenta er for mange kjent fra The Stream, men står nå på egne ben med sin sassy pop. Nesten litt som Zara Larsson? Vi ser iallfall et par-trelikheter ved de to skandinaviske sangerne… Debutsingelen «Get You» rundet 50 000 streams den første uken, og ble stilig nok listet på Spotifys «New Music Friday» i både Norge, Finland, Danmark og Island.Og som at ikke dét var nok; «Get You» er produsert av suverene Henrik the Artist fra Rytmeklubben <3 730 tok en kjapp prat med Vilde i forbindelse med den kliss nye videoen – sjekk den ut nedenfor verdenspremieren. 

 

Her er musikkvideoen til «Get You» via regissør Ben Roberts:  


Hei Vilde! Du har fått mye positiv oppmerksomhet for debutsingelen din, hva har vært aller mest stas?

– Hei 730! Jeg tror det som har vært aller mest stas er å se navnet mitt (og ansiktet mitt) på Spotify lister ved siden av større artister som Dua Lipa og Zara Larsson. Sykt uvant, men utrolig kult! I tillegg har jeg fått så utrolig mange koselige meldinger og kommentarer, både fra andre norske artister, fra venner og fra folk jeg ikke kjenner. Jeg har ikke fått svart alle enda, men det er virkelig noe jeg setter skikkelig pris på!!

Hvordan vil du beskrive musikken din?

– Jeg vil beskrive musikken min som energisk kommersiell pop, med mye attitude og power! På alle låtene mine har jeg tatt del i hele prosessen rundt både låtskriving og produksjon, så jeg føler jeg virkelig får vist frem hvem jeg er og hvor jeg kommer fra gjennom musikken min. 
Hva handler sangen om?

– Sangen handler om mine egen opplevelser og erfaringer fra det å vokse opp i et miljø der det å skille seg ut ikke var så lett, og jeg ble ofte et offer i sosiale medier, spesielt Twitter. Jeg ønsket så sterkt å bli artist, jeg sang i kristent kor, og alt dette kombinert ble ikke så godt mottatt. Sangen er på en måte mitt svar til alle mine «haters»  back in the days, om at «Her er jeg, jeg har faen meg klart det!». Det føles veldig deilig og ikke minst riktig at «Get You» ble min første singel. 

Fortsetter nedenfor


GJENG GJENG (SKJERMBILDE)

Godt sagt! Hva er ideen bak videoen til «Get You»? 

– Ideen var å lage en enkel, men kul video som rett og slett viser folk hvem Vilde J er. De som har hørt låta har jo sett ansiktet mitt på singelcoveret, men jeg ønsket å lage noe visuelt så folk kan se meg «in action». Det er første gang jeg gjør noe sånt, så jeg har vært super kritisk hele veien, og for å være ærlig er jeg fortsatt ikke fornøyd, men det får være. 

Hvilke norske artister inspirerer deg mest?

– Å det er så utrolig mange som inspirerer meg… Jeg er helt imponert over norsk musikk og norske artister om dagen. Nivået er skyhøyt og konkurransen er stor. En norsk artist som inspirerer meg er Julie Bergan, fordi hun er så sinnssykt hardtarbeidende, og ikke minst svært dyktig. En annen kul dame jeg har fått øynene opp for i det siste er Sigrid. Hun virker så sykt selvsikker og målrettet. Jeg heier på alle norske kvinnelige artister! Girlpower all the way!! 

Hva gleder du deg mest til i 2018?– Jeg gleder meg til å reise rundt i Norge og spille konserter, til å gi ut mer musikk, til å jobbe med mange dyktige produsenter og låtskrivere, og til å utvikle meg som artist! 2018 blir et spennende år, og noe av det som gjør det spennende er at jeg ikke aner hva som venter meg rundt neste sving. Alt kan skje og jeg er klar!

Se også: Norsk artist får Kardashian-promo <$

Nyeste saker fra 730.no

Les mer