Videopremiere: Tinder, rodeo og jacuzzi-kos via Vennesla

25. apr 2015 kl. 00:00

K FOR KENNETH (SKJERMBILDE FRA MUSIKKVIDEOEN)

I fjor spurte vi retorisk om Kenneth Aadnesen alias Seven kunne bli sørlandets neste rapstjerne. I dag beviser han at han utvilsomt er sørlandets prins av pop/rap, en catchy sjanger nordmenn streamer som ingen annen. Norsk elektronisk musikk er kanskje den nye oljen internasjonalt, men her hjemme er jovial pop/rap minst like elsket – og lønnsomt. (I fjor kunne Staysman fortelle oss at han levde godt på Spotify-penger alene i 2013, lenge før MGP og suksessen han fikk i 2014.) 

I musikkvideoen vi har premiere på under kombinerer Seven elskbare ting som Tinder, vakre jenter, rodeo-okse og jacuzzi. Og Ken (kan vi kalle deg det?) er en kul og funny type – ikke hopp over vår korte intervju med 24-åringen, som lett kan ta Jorun Stiansens plass som Venneslas mest kjente artist.  

Hei Kenneth! Hva handler «Ride Ride Ranke» om?

– «Ride Ride Ranke» handler jo om å være​ forelsket, når alt er nytt og spennende, man mister fornuft og selvinnsikt og​ alt er litt på kanten​. Og om å måtte ta et valg. Er ikke like lett med alle disse valgene, noe jeg føler vi får fram på en artig måte gjennom Seven-find-appen i videoen. ​
Men du, hvor kommer artistnavnet ​Seven fra? 
– Seven symboliserer på mange måter hvem jeg er. Helt siden jeg var liten har jeg alltid rocka nummer 7 på alle fotballdrakter. Fun fact: Jeg er også født 7. mars.
Hvordan er rap-miljøet i Vennesla?
– Rap-miljøet i Vennesla er i vekst det. Mange som begynner å eksprimentere med rim og produksjon, så det er veldig kult. Vi har mange dyktige folk i denne bygda! ​
Du driver med en populær sjanger. Hvem er Norges beste pop-rapper(e)?
​– Godt spørsmål. ​Jeg er stor​ tilhenger av​ det ​Katastrofe​ leverer​! Hans smittende humør og lekende performance er noe jeg ser veldig opp til! Pluss i boka at ​Petter’n er verdens hyggeligste fyr! 

Hva er idéen bak videoen? 
– Regissør Martin Lavik Nygaard ønsket å basere videoen på flørting og humor. ​Tinder ble nevnt og vi spillte videre på en rekke ideer. ​Min manager Jørgen Bertelsen i Kickstart kastet seg på ballen og booket inn rodeo-okse og plutselig hadde vi en god mix av tinder, flørting, masse jenter, rodeo-okse​ og en​ ​jacuzzi​!​ 
Skjedde det noe minneverdig på settet?
– Det verste og beste fra innspillinga var helt klart jacuzzi-scenen, det var så kaldt at hele crewet stod med boblejakker og skjerf, mens vi løp rundt i badeshorts og bikini. Under innspillinga gikk jeg plutselig med litt for stor fart på trynet på isglatte terassebord utenfor. Godt vi var ferdige med takes’a, for det var blod overalt! Også det måpende ansiktet på resepsjonisten da vi senere måtte snike filmcrew, lys og kamera opp heisen til hotellrommet.
Hvilken norsk kvinne eller mann ville du helst sittet i jacuzzi med? 
– Da sier jeg klinkende klart Hanne Sørvaag, å ha henne i jacuzzien hadde vært avslappende. De øynene er ut av en annen verden! Hun er vel singel også?

Se premiere på «Ride Ride Ranke» via regissør Martin Lavik Nygaard nå: 

Se også: Hitvarsel! Robin og Bugge rocker God Morgen Norge med russen (VIDEO)