Hopp til hovedinnhold
ELLE MEST SEXY-LISTE, WHERE YOU AT (BJØRNAR ØVREBØ) 

Videopremiere: Sondre Justad er ute av hiet

ELLE MEST SEXY-LISTE, WHERE YOU AT (BJØRNAR ØVREBØ) 

Med en debutalbum-suksess vi knapt har sett makan til skal det godt gjøres å følge opp. Men for Sondre Justad er det lett som «Ingenting».

De ti sporene på Riv i hjertet (2015) har (etter en rask runde med kalkulatoren) streamet over 27 millioner ganger på Spotify alene, og 60 % av låtene ble radiolistet. Platen lå også på VG-lista i over et år. 

Lofoten-luringen har siden den gang gjestet flere byer og bygder enn NRK-serien 
Norge rundt, samt festet og nakenbadet mer enn de fleste, men har også funnet tid til å spille inn ny musikk. Imponerende. 

Første smakebit kommer nå, og man trenger ikke å være klarsynt à la Henning Hai Lee Yang eller Lilli Bendriss for å spå at Thomas Eriksen-produserte «Ingenting» blir en HIT. 


– Føles så sykt deilig å slippe ny musikk igjen! Det er litt som å komme ut av hiet etter et par vintere. Men den tiden har vært veldig givende og nå kjenner meg klar og rik på nytt materiale!, roper Sondre i innboksen vår. – Dette blir på en måte starten på det nye kapitlet. Det neste året skal vi slippe masse musikk og reise på en heftig turné. Og alle som kjenner meg vet at det fins ingenting jeg elsker mer!

Se premiere på musikkvideoen til Thor Erling Brenne-regisserte «Ingenting» her: 

Se også: Lofoten-kollegaene Lyse netter slapp også singel i dag 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer