Videopremiere: Se Tinashe gni seg mot Chris Brown

3. nov 2015 kl. 00:00
FLAMMER FLAMMER FLAMMER (SONY)

FLAMMER FLAMMER FLAMMER (SONY)

Er Rihanna fan av Tinashe? De lærde strides. Det eneste som er sikkert er at mens Ri ligger på latsiden med låtene, så gir den nye R&B-heltinnen ut musikk non-stop. Nå med Rihannas eks Chris Brown.


BEHIND THE SCENES 🙂 🙂 🙂 (MIWAH LEE)

Etter debutalbumet Aquarius og den påfølgende, fjerde mixtapen Amethyst, så er 22-åringen straks klar med platen Joyride.

Første spor ut var tøffe, seige R&B-svisken «Party Favors» feat. Young Thug, men den mer retro-poppete, super-catchy «Player», produsert av blant andre svenske Alexander Kronlund, er den første offisielle singelen. 


I den Emil Nava-regisserte musikkvideoen beviser Tinashe nok en gang at hun er en råere danser enn de fleste av artistkollegaene sine. Norsk-amerikaneren bøyer, tøyer og rister løs mot både menn og kvinner i en slags dance-off bestående av fire runder.


Tina befinner seg i et hvitt rom på dagtid, mens Chris Brown synger i et mørkt rom om natten… Kanskje representerer hun lyset, mens han er (bek)mørket? Det hadde jo vært en smule passende.


Mot slutten går hun dog over til hans side, og de møtes i het omfavnelse – selv om en mystisk glassvegg skiller dem <3 <3 <3
 
Breezy lirer av seg linjer som: 
 
– We started loving in the elevator / you know I had to eat that / tongue on her body, see you later, alligator

Se musikkvideoen til Tinashe feat. Chris Brown – «Player»:

Se også: Sommerlig Tinashe forteller 730 hva puppene sine heter