Hopp til hovedinnhold
MONEY: NICKI MED DEN NYESTE YMCM-STJERNEN (YOUNG MONEY/CASH MONEY)

Videopremiere: Se Nicki Minaj se naturlig ut

MONEY: NICKI MED DEN NYESTE YMCM-STJERNEN (YOUNG MONEY/CASH MONEY)
Balladen «Pills N Potions» er første radiosingel fra Nicki Minaj sitt kommende albumet «The Pink Print». Etter å ha gitt ut tre mindre radiovennlige låter har rapperen tilsynelatende myknet opp litt – både sjangermessig og visuelt. I både låten og videoen er det en mer sårbar 31-åring vi blir kjent med, og om vi kan si det – Nicki har aldri sett vakrere ut.

«Pills N Potions» er produsert av hitmaskinene Dr. Luke og Cirkut, som sammen har laget noen av de mest kjente låtene til Kesha, Miley og Britney. Rihanna-favoritten Ester Dean har skrevet refrenget, og synger i bakgrunnen. (Burde vært kreditert?) Musikkvideoen er regissert av Diane Martel, som har en tilsvarende imponerende merittliste. (Blant annet grove «Blurred Lines» av Robin Thicke og «We Can’t Stop» av Miley.)

Dagen før videoen ble sluppet gjestet Nicki det joviale morgenshowet Live! With Kelly & Michael, hvor hun snakker om Dolce & Gabbana-kjolen, mat, fansen og selvfølgelig «Pills N Potions», som hun sier er den singelen hun har fått mest ros for hittil:

Se også: En rørt Nicki Minaj satte Oslo Spektrum på hodet

Men her er det du vil se. Snutten til «Pills N Potions», med Rick Ross sin Cash Money-kollega The Game som videobabe. Slik lager du poprap som ikke er flau: 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer