Hopp til hovedinnhold
KAVEH, HER IKKE MED MILEY, MEN MED CONO (MER)

Videopremiere: Se leken Kaveh x masse jenter

KAVEH, HER IKKE MED MILEY, MEN MED CONO (MER)

I formiddag slapp Kaveh videoen til sin nye, Magnify-produserte radiohit, i regi av Michael Angeles aka akam1k3, og rapperen forteller at han er veldig fornøyd med resultatet.

– «En av dem» er jo en veldig leken låt med et mellow sound, så vi ville ha en video som reflekterte låten, sier 19-åringen, som her dessverre ikke stiller i bar overkropp.

– Ideen kom veldig naturlig, og jeg føler at akam1k3 og resten av videoteamet gjorde en bra jobb med å visualisere den. Vi hadde det utrolig fett på settet!

Regissøren forteller at dette er hans første video som ikke er er one-take.

– For meg er det viktig at når man lager videor at de er litt annerledes enn hva alle andre lager. Jeg føler vi sitter igjen med ett produkt som nettopp er det. Det var også viktig å få til en litt humoristisk undertone med videoen, da kjærlighet og alt det fjaset kan bli litt for seriøst til tider, sier Mike.

Utenom å ha blitt god venn med Tone Damli og Sandra Lyng, så har K slått seg opp via Urørt hos P3, gjestet Madcon-singel og spilt Senkveld på TV 2, samt Øyafestivalen, Slottsfjell og Hovefestivalen. Ordet på gatene er at han etterhvert blir aktuell med en annen popjente. I morgen spiller han på WeSC-festen i Oslo (følg med for info på 730) og 30. november på Parkteatret.

PS: De som ikke kun vil nyte synet av tenåringsgutten i videoen nedenfor, kan titte på den kommende norske stjernen Cono Bernhoft Krogh alias Cono B. Nazty.

 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer