Hopp til hovedinnhold
$$$ (MER)

Videopremiere: Se Kaveh og OnklP på «Snufs»’ern

$$$ (MER)

Ah, digg med kokain norsk rap som funker? Kavehs «Snufs» med OnklP er listet på en haug av radiostasjoner og er i øyeblikket den mest spilte norske låten hos Spotify. Utropstegn.

Den Alnabru-baserte Oslo-tenåringen
smir mens jernet er glovarmt og er nå ute med en funny musikkvideo, med han og den etterhvert så langhåra P som gangstere, retro-style.

– Du veit, vi lever i en verden hvor rus eksisterer, noe som naturligvis fører til at man bulter bort i situasjoner hvor man blir tilbydd rus, sier Kaveh til 730 om låten.


Noen velger å gi etter, hvor andre setter ned foten. Rappere har et så enten/eller-forhold til det. I USA virker det som om coke nesten er status. Føler ikke det har vært en låt som tar for seg det å være i midten av det hele, fra et ærlig ståsted. Kult å bruke noe så kontroversielt og gjøre det om til noe lekent.

– 80s-shooten var et sirkus, men en av de morsomste opptaksdagene jeg har vært med på, forteller regissør Kristian Berg.

– Alle mann både så ut og følte seg som 80-talls-filmstjerner. Jeg er stolt av filmen vi har laget! VHS er tilbake.


Se premieren på videoen til låten, produsert av Oslo-duoen Most Wanted aka Magnify & Walther, med solid styling fra glad-MILF’en Fashion Cherry og cameo fra Cono Bernhoft Krogh alias Cono B. Nazty… og en egen «Snufs»-dans via Arshad «Definere meg» Maimouni og Karpe Diem-sidekick Money Plaha. K for komiker + knullbar? Vurder selv:

 
Se tenåringsrapperens forrige video: Leken Kaveh x masse jenter

Les mer