Hopp til hovedinnhold
ELLE, HVIS DERE TRENGER INSPO TIL NORGES MEST SEXY-LISTA NESTE ÅR... (MER/CHRISTIAN BASTIANSEN)

Videopremiere: Se Kaveh og halve Madcon som bankranere

ELLE, HVIS DERE TRENGER INSPO TIL NORGES MEST SEXY-LISTA NESTE ÅR… (MER/CHRISTIAN BASTIANSEN)

Shamener nå?


Kaveh har teamet opp med Yosef fra Madcon på «Shamener», og musikkvideoen som vi har premiere på under er en oppfølger til nyklassikeren «Snufs».

I snutten får vi blant annet se Kaveh i en seng fylt av Kaveh-tusenlapper (HEISANN), og et ran som fikk ekte, norsk politi til å dukke opp. Men heldigvis ordner det seg alltid for snille gutter, som de folka her tross alt er bak Norges tøffeste fasader. 

Fortsetter under 


(MER/CHRISTIAN BASTIANSEN)

I musikkvideoen får vi i tillegg til Kaveh og Yosef se Arshad Maimouni, Money Plaha, Isak «Hollywood Bones» Brodahl og DJ Herkules.

Klippet er 
regissert av Stella Mwangi, Dreamon og Arif.

Se hva Bastiansen, Kaveh og Yosef har å fortelle om «Shamener» etter Ks første svære hit:


Hvordan var videoinnspillingen til «Shamener»? 

K: – Noe av det gøyeste og mest impulsive jeg har vært med på. Jeg og Christian Bastiansen går helt tilbake til «Gnagsår»!

Det at vi begge har kommet så langt i vår egen retning og kan gjenforenes for å gjøre denne videoen gir det en ekstra dimensjon. Jævlig gøy å kunne samle gutta, det var good times bak og foran kamera under hele shooten! 

Fortsetter under


BEHIND THE SCENES-GULL FRA VIDEOEN (MER/CHRISTIAN BASTIANSEN)

Yosef, hvorfor ble du med på låten, og hvordan ble den til? 

Y: – Satt fast i snøstorm på veien fra Bergen til Oslo. Kaveh sendte meg beaten, det hørtes ut som om en 12-åring hadde produsert den i fylla, men det lå noe i den. Så jeg kom direkte fra snøstromen til studio, så begynte vi på den. 
K:  Shamener nå? 
Y: – Bastiansen er rå på å ta ting på sparket og på kort tid! Han er også rå på det visuelle. Herkules fortjener en Amanda pris for prestasjonen sin. Det er nærmest umulig å se den meteren i forskjell mellom meg og Isak Hollywood Bones. Ekstra S/o til bastiansen, for få Arshad til å se ut som han kan kjøre.  
K:  Hundre prosent! Også en stor shout out til Norges mest undervurderte entertainer, Money og tårnet Bones. 

Fortsetter under 


(MER/CHRISTIAN BASTIANSEN)

Regissør Christian Bastiansen, hvordan var det å jobbe med den gjengen her? 
– Det er veldig befriende å jobbe med folk som tror på en god idé. Kaveh og resten av MER puttet alt av energi og midler inn i prosjektet, for å få ideen jeg hadde gjennomførbar. Uten det, hadde ikke resultatet blitt det, det ble. s/o Kaveh, Yosef, Yonas, Arshad, Gunnar og resten som var med.
Bortsett fra noen trøtte tryner og litt teknisk trøbbel tidlig søndags morgen gikk innspiling som planlagt, med mye goodtimes. Gutta vet hvordan å gjøre en videoshoot om til en big ball of crazy fun.
Med finlandshetter, geværer/pistoler, skremte turister og 3,5 mill i kaveh-tusenlapper, var det kanskje bare et tidsspørsmål før politiet dukket opp på sett. Noe som løste seg etterhvert. Politiet er overraskende down med norske rappere med automatvåpen og finlandshetter.

Se videopremieren til «Shamener» nå! 

Se også: Hvorfor rapper Kaveh om Tone Damli? K x 730 om debuten <$

Nyeste saker fra 730.no

Les mer