Hopp til hovedinnhold
RIHANNA RITA ORA OG IGGY AZALEA (HUSTLE GANG)

Videopremiere: Se hevnlystne Iggy Azalea og Rita Ora

OPPDATERT:Se kul behind the scenes-snutt i slutten av saken.

RIHANNA RITA ORA OG IGGY AZALEA (HUSTLE GANG)

På under et år har australske Iggy Azalea gått fra å være «hun andre Azalea/Azealia» til å bli et navn som naturlig nevnes i samme setning som verdens største popartister. (Azealia Banks who?)

Joda, 24 år gamle Iggy rapper fortsatt, men med giganthits som «Fancy» og «Problem» med Ariana Grande er Iggy popstjerne på lik linje som Nicki Minaj. (Når Nicki velger å være popstjerne, that is.)

Tidligere i år hyllet Iggy 90-tallsklassikeren Clueless i videoen til «Fancy»: 
 
 
Denne gangen er det utvilsomt Kill Bill og Quentin Tarantino som inspirerer, i det nye klippet til Rita Ora-gjestende, Stargate-produserte «Black Widow». Som om det visuelle ikke var tydelig nok har de også leid inn Kill Bill-skuespiller Michael Madsen som bad guy til snutten, hvor Iggy spiller servitøren Fox. 


(Se opp for Ylvis-referanse 1:12!)

Servitør Fox aka Iggy er enten lei plagsomme drittkunder, folk som behandler damer dårlig eller begge deler, og teamer opp med Rita Ora for å ta knekken på Michael Madsens sleske karakter.


Artig nok har også både T.I. og Hollywood-veteran Paul Sorvino en liten rolle i videoen, regissert av Director X og Iggy Azalea selv. (High five, Iggy!) 


Men hei, var det ikke en annen kvinnelig superduo som også laget noe Tarantino-inspirert shit fra en diner med to foxy, hevnlystne damer? 

Joda, den Jonas Åkerlund-regisserte musikkvideoen til Lady Gaga og Beyoncés «Telephone» høres igrunn ganske lik ut i teorien. Men det forblir stort sett bare i teorien, vi tar den bare med fordi den er så kul:  
Nok fjas, se den ferske videoen til Iggy Azalea ft. Rita Ora – «Black Widow» nå: 
 

Lyst på mer? Se behind the scenes-bilder fra innspillingen av «Black Widow» her

Litt uboost-bonus:


Da Iggy og Rita gjorde låten live for første gang på Wireless tidligere i sommer lød det ikke like bra.
 
Vi håper det blir bedre på MTV Video Music Awards 24. august. 

 
Oppdatert: 

For lite mote på 730? Tja, kanskje. Se den flinke, kule duoen vise frem antrekkene i «Black Widow» via MTVs House of Style, hvor Iggy også forteller mer om inspirasjonen bak videoen: 

Se også: Dater Rita Ora virkelig Tommy Hilfighers rapsønn? (Virkelig?) 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer