Hopp til hovedinnhold
(MADS MAURSTAD/UKJENT)

Videopremiere: Ralph Myerz and the Jack Herren Band er tilbake for å redde 2015

(MADS MAURSTAD/UKJENT)

Etter mer enn 8 års fravær gjorde Ralph Myerz and the Jack Herren Band comeback like før nyåret. Medlemmene har dog holdt koken på hver sin kant, Erlend Sellevold alias Ralph Myerz vant blant annet Spellemann for beste elektronika/dance i 2013. 

Bergen fikk (selvfølgelig) æren av å holde den første konserten siden 2006, som gikk ned på Ole Bull Scene andre juledag.


Vi tok en kort prat med trommis Tarjei «Talentet» Strøm om comebacket, som forteller at bandet er tilbake for å redde 2015.

Se premiere på live-video, samt første låt på 8 år under.

Hei Tarjei! Plis fortell litt om konserten og comebacket? 
– Det var helt FANTASTISK å komme tilbake og gjøre første konsert i Bergen på over 8 år, på selveste Ole Bull Scene – som var stappfylt til randen. Vi var blitt eldre og bedre, publikum var blitt eldre og bedre og på en eller annen måte har vi også klart å rekruttere masse nytt, ungt publikum mens vi har vært borte. En perfekt start på 2015 som (endelig) skal fylles opp med større RM&JHB gigs.
Kult! Når og hvor får vi se dere igjen? 

–  Det blir masse festivaler til sommeren, og vi kommer til å slippe disse etterhvert (Stavernfestivalen, Blåfrost og Raumarock er allerede ute av sekken) – alle som har ventet på oss skal få muligheten til å se oss igjen <3


Fortsetter under

 

Hurra! Har du noen ord om videoen fra konserten under? 
– Videoen er et fint bilde på hva det hele dreier seg om, og viser den deilige svetten, kjærligheten og magien som utspilte seg på Ole Bull 26. desember i Bergen.
Der kan vi også høre en «ny» låt, hvordan ble den til? 
– «Mr. Flamboyant (Goes To Permanenten)» er en tidligere uutgitt låt, som hyller gode gamle Permanenten (RIP); en fantastisk klubb, midt i Bergen sentrum – som var ground zero for Bergens elektronikamiljø sent 90, tidlig 2000-tall. Noen av våre første konserter gjorde vi her. 
Hvordan blir 2015? 
– Det blir FULLT FOKUS på RM&JHB fremover – jeg har gitt meg i Datarock og Amerikas hiphop-elite må desverre vente på nye beats fra Ralphen, for nå er det dette som gjelder: Ny musikk og flere konserter fra et RM&JHB som er bedre enn noensinne! 
– HERREGUD som vi gleder oss <3


Se video filmet og klippet av Mads Maurstad, med den tidligere uutgitte låten «Mr. Flamboyant»:


Apropos comeback: Se Gwen Stefanis første musikkvideo som soloartist på 7 år

Se også: Mads Maurstad laget også denne snutten for Pybanen

Nyeste saker fra 730.no

Les mer