Hopp til hovedinnhold
ABOUT THAT NESODDEN LIFE (OSLO RECORDS)

Videopremiere: Oral Bee viser deg hooden sin på Nesodden

ABOUT THAT NESODDEN LIFE (OSLO RECORDS)


– Gatene har i lang tid etterlyst en video skutt på Nesodden, og nå sa Pimpguden til meg at tiden var inne. For en hood!


Ikke helt nøytrale Oral Bee forteller om sin nye musikkvideo, som viser en vanlig dag i livet hans på halvøya i Oslofjorden. Rapperen kjører blant annet jetski
med Paradise Hotel-gudinnen Ariel Søyland fra nesten like idylliske Sandnes.

– For en praktfull halvøy! Jeg inviterte eliteseriespillerne Big Ice og Lotiano Pimparotti til å komme og bawle med meg ute i 1450, og vi gjorde vår ting i en Cadillac fra 1964, sier Oral Bee.


– Jeg fikk også Nesodden-yndlinger som MMA-fighter Mikkel Bakken og Persona non Grata-gründer Anders Lindholm til å flashe sine patriotiske tatoveringer. Etterpå viste armbåndsuret «yacht time» og vi linket opp med Paradise-mami Ariel og henne venninne. Plukket også opp anerkjente kakser som Pasha, Chris Lie og JNS.
Singelen er produsert av Bay Area-veteranen Traxx FDR (The Jacka, E-40). Den slemme beaten fikk meg til å skrive noen av mine mest usjarmerende vers til dags dato.
Man kan høre at jeg følte meg smellvakker i studio den dagen og at det ikke er noen vits i å prøve å stoppe meg. 1-4-5-$multring, denne er for dere!


Denne uken slapp Nesodden-bossen sitt nyreligiøse album
Pimpguden befalte meg til det.

For å feire inviterte han han sine supportere til en guidet busstur på Nesodden forrige lørdag, der han tok dem med fra G-punkt til G-punkt i 1450:

Oral Bee kan man se live her: 14. juli: Slottsfjell, Tønsberg, 23. juli: Månefestivalen, Fredrikstad, 8. august: Stavanger Sportscafé, 5. september: Rockefeller, Oslo, 17. september: Landmark, Bergen, 23. september: Kristiansand, 30. september: Budapest, 13. oktober: Blæst, Trondheim.
 
Se videopremieren her, i regi av Simen Faye-Schjøll og Henrik Faltin :

 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer