Hopp til hovedinnhold
(PÅL LAUKLI/OSLO RECORDS)

Videopremiere: Norsk R&B-comback via partnerdrap

(PÅL LAUKLI/OSLO RECORDS)

Chris Lie (tidligere kjent som Chris Lee) har riktig nok drevet med musikk de siste årene, men det har likevel gått seks år siden sist han slapp et album og en musikkvideo. I september følger Sandvika-artisten opp fine Love Ghost med tredjeplaten Epilogues. Første spor ut var «Armour», og i dag viser han frem videoen til «Love Can’t Save Us» via 730. 

R&B-ringreven forteller 730 at det naturlig nok er digg å være albumaktuell igjen. 


– Det føles veldig godt å gi ut egen musikk igjen, og for meg oppleves det egentlig ikke som så lenge siden sist. Jeg har jo bare vært i min egen lille boble og puslet med mitt, og da går tiden veldig fort. Samtidig, når jeg ser på årstallet Love Ghost kom ut, tenker jeg at det er på høy tid å få ut greiene. Og det finnes vel ikke noen bedre måte å gjøre det på, enn å gi ut det beste albumet jeg har laget til nå. 

Uten å spoile mer enn vi allerede har gjort i tittelen (sorry!) kan vi røpe at kvinnen i videoen er Roskva Koritzinsky, Chris’ egen kjæreste IRL. (Hvis det er lov å si «IRL» i 2015.) 

Musikkvideoen er regissert av dyktige Aron Eskeland, som har tatt en brutal tolkning av den triste teksten. 

– Låta handler om et forhold som har nådd punktet der selv ikke kjærlighet er nok. Et definitivt brudd. Jeg hadde lyst til å lage en video som understreket det dramatiske i teksten og tok den et steg videre, forklarer artisten selv. 

Chris forteller også at han har mange planer fremover, og at det bare er å glede seg. 

– Ha gjerne skyhøye forventninger; så skal jeg gjøre mitt beste for å leve opp til dem.

Se videoen til «Love Can’t Save Us» via Aron Eskeland

Se også: Throwback! Bilder fra Chris Lie-kjendisfesten i 2010

Nyeste saker fra 730.no

Les mer