Hopp til hovedinnhold
(POKAL @ FACEBOOK)

Videopremiere: Loddefjord-rockere via Norske talenter-favoritt

(POKAL @ FACEBOOK)


Som de fleste andre bandene du har hørt om fra Bergen, stammer også Pokal fra Loddefjord. Tidligere i sommer slapp kvintetten singelen «På rømmen», og i dag har 730 premiere på musikkvideoen. 

Bandet forteller at de er veldig fornøyd med resultatet, og at de har kost seg i studio i sommer. 

– Det er så fett å kunne jobbe med så dyktige folk og se resultatet som vi er så fornøyd med. Det er vår første video og da er det ekstra morsomt for oss at vi fikk muligheten til å spille inn videoen i Loddefjord, plassen hvor vi gutta har vokst opp. 

Fortsetter under
I videoen ser du blant annet Patrick Jørgensen, en Norske talener-deltager som nylig fikk enormt mye oppmerksomhet da han rappet om sin mor som døde av kreft. 
 
– Stor takk til skuespillerne som stilte opp og en ekstra shout out til Patrick Jørgensen – lykke til videre i Norske talenter! 
 I forbindelse med albumslipp drar Pokal ut på en liten turné. Fra og med oktober i år skal de spille 15 konserter rundt i landet, som naturligvis rundes av hjemme i Bergen. Sommeren har de brukt i studio. 

– Vi synes det låter dritfett! Det var en ny opplevelse å være i studio over lengre tid. Lærte masse. Nå gleder vi oss til å slippe albumet i høst så folk kan høre resultatet, forteller Pokal til 730. 

Se den fine videoen til «På rømmen» via regissør Christoffer Møgster og produsentene Jørgen Bertelsen og Julie W. Helgaas:

PS: Pokal skal en tur innom Christine på P3 i dag mellom klokken 14 og 15!


Se også: 
– Vi hadde ikke vært her uten John Olav, Fjorden Baby! eller Vaular

Nyeste saker fra 730.no

Les mer