Hopp til hovedinnhold
GUTTASTEMNING I SYDEN (SKJERMBILDE/YLTV)

Videopremiere: Lillebroren til Vinz er klar for å ta over 🚀

Tidligere i år debuterte Oslo-rapperen Ozzy Blacks med video til «Savage Freestyle» via YLTV, tett etterfulgt av debutsingelen «How U Want It».
Dette ledet raskt en liten buzz, og siden debuten har 21-åringen spilt på det som er av ungdomsfestivaler og konserter i hovedstaden. 

Nå er lillebroren til Vinz klar med oppfølgeren, «Move It», og dagen før release får vi servert den sommervarme musikkvideoen. Ozzy tok med seg regissør Alier Ajak og noen gode venner til Barcelona for å gi oss her hjemme varme i kroppen midt i det verste høstmørket. 

Singelen handler dog om en annen type varme, nemlig den man kan føle for noen man er tiltrukket av. 

– Låten handler om hvordan forhold jeg har til jenter, og hvor attraktive de faktisk kan være. Det handler jo også om å ha det gøy og kose seg. Det er rett å slett en sang om å ha det trivelig, om det er lov å si som rapper?

Det må da være lov. Se verdenspremieren her: 

Med en storebror som har vært #4 på Billboard Hot 100 er det ikke rart at Ozzy Blacks også tør å snuse på utlandet. 

– Ambisjonene er mine må vel være å være den beste på det jeg gjør, og få musikken min til å nå internasjonalt. Å kunne hjelpe folk og spre positivitet til de som lytter på min musikk, det er noe som har vært målet mitt lenge. Rett og slett få de som hører på låtene til å føle seg bra.

Akkurat nå jobber han masse i studio med en EP, som etter planen skal ut våren 2019. 

– I 2019 vil dere se mye mer av meg. Vil ikke helt røpe for mye, men se opp for meg! Det jeg kan si er at det blir samarbeid med andre artister, heftige videoer og bra musikk. Vi tar over!

Samarbeid med hvem da… Vinz, for eksempel? 

– Samarbeid med broren min får vi se på. Vi får bare stole på fremtiden og se hva som skjer. Vil ikke røpe noe der heller. Jeg liker å overraske, avslutter han. 

Se også: Tromsø x Oslo x Bergen ?

Les mer