Videopremiere: Klish – Dobbeltgjenger

26. okt 2015 kl. 00:00
HURRA AF (SISTE STEG)
HURRA AF (SISTE STEG)


Tidligere denne måneden slapp Klish gangsterballaden «Dobbeltgjenger», og nå har den Sorte Beats-produserte (Poppa Lars-skrudde) singelen fått lekre, levende bilder.


Igjen teamer 28-åringen fra Tromsø opp med regissør Eivind Landsvik, som også står bak snutten til undergrunnslandeplagen «Katta & hunda».


– Det fortsetter i samme spor, og kombinerer harde beat og naiv sang om unaive emner, sier rapperens promobabe til 730.


– Noen av linjene er ganske inspirert av (romanen/Christopher Nolan-filmen)
The Prestige. Den handler om å ta etter andre, om å stå utenfor og ikke slippe inn på steder, om å ta på seg roller og om å fantasere om pengene man skulle ha kvittet seg med hvis man hadde dem.

Som seg hør og bør med en musikkvideo til en låt med navnet «Dobbeltgjenger», så diskes det opp med et par
eldgamle, klassiske filmtriks. Dette er dog metaforer.
Videoen dreier seg rundt outsidere, såre barndomsminner, rare idéer og ensomhet, men også det å kunne være komfortabel i eget selskap. Den litt fine ensomheten. Det føles litt som at videoen har blitt en liten outsider i seg selv og det er jeg fornøyd med, sier regissør Eivind.

Albumet til Klish er «på vei».

Se videopremieren til «Dobbeltgjenger» nedenfor (og se om du gjenkjenner en annen norsk rapper som er skremmende identisk med hovedpersonen):

 
Se også: Joddski bryter stillheten via sine gode (?) kjendisvenner: Se den kontroversielle dokumentaren om den vanskelige tida