Hopp til hovedinnhold
KRISTOFFER ALIAS MONKIS OG SID ALIAS SOSO (INSTAGRAM.COM/SOSOANDMONKIS)

Videopremiere: Kjelsås-duo fikk Sony-♥ etter bare én demolåt

KRISTOFFER ALIAS MONKIS OG SID ALIAS SOSO (INSTAGRAM.COM/SOSOANDMONKIS)

Har du stjernekvaliteter kan du være ekstremt heldig og bli signert kjapt i USA – og potensielt kastet like raskt ut igjen.

Amerikanske tilstander er det dog ikke helt her til lands. Sony forteller 730 at ingen på huset kan huske sist de skrev kontrakt med noen ukjente, uerfarne artister utelukkende basert på en innsendt demolåt – før nå. 

Kjelsås-guttene Sid «SoSo» Oliver og Kristoffer «Monkis» Munkvold hadde det som skulle til for å imponere et av verdens største musikkselskaper. Halvt amerikanske Sid/SoSo har bakgrunn fra Missouri i USA, mens Kristoffer/Monkis har vokst opp i Australia og i Norge. 

SoSo & Monkis, hvordan føles det å bli signert etter én demo?

– Vi ble utrolig glade da vi fikk svar fra Sony. Vi visste at sjansen for å bli signert på denne måten var liten, men at det var så lenge siden forrige demosignering visste vi ikke. Det er utrolig deilig å endelig få musikken vår ut, og vi håper folk liker det.

Hva skjer videre? 

– Fremover blir det mye livespilling – så mye som mulig. Og forhåpentligvis slipper vi mer musikk i sommer. Vi har masse nytt materiale klart, og gleder oss allerede til neste release! 

Debutsingelen «Man Down» har SoSo & Monkis skrevet, spilt inn og produsert selv, mens one take-videoen er laget av Viper Film. 

Se premiere nå: 

Se også: Norges svar på Spice Girls? 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer