Videopremiere: Julie Bergan «Younger» ♡♥

17. jan 2014 kl. 00:00
FABULOUS GIRL-NEXT-DOOR TELEMARK GIRL GOT NEXT! (WARNER)
FABULOUS GIRL-NEXT-DOOR TELEMARK GIRL GOT NEXT! (WARNER)

Skien-jenta Julie Bergan ble først kjent som superstemmen på «Supernova», for så å teame opp med Astrid Smeplass og gjøre en akustisk vri på «Undressed» som parkerte originalen. Men i dag slapp 19-åringen sin debutsingel «Younger» – et skamløst catchy, sassy, breial bubblegum-pop-anthem som allerede har snasen radiorotasjon. Låten har hun laget sammen med amerikanske Angelika Vee og de finske produsentene Patric Sarin og Joonas Angeria, kjent for sitt arbeide med Isac Elliot.

730 har gleden av å vise deg premieren på den Sami Sjoensuu-regisserte videoen nedenfor praten med Julie.Julie, fortell oss om «Younger» da vel.

– Den handler om å leve i øyeblikket sammen med noen man bryr seg om. Om å være ung og fri og at det kommer aldri til å bli det samme igjen. Et øyeblikk er bare noe som kan skje en gang, og det er helt umulig å gjenskape akkurat det samme. YOLO!

Knis. Hvordan vil du beskrive sounden på musikken din fremover?

– Jeg går for et internasjonalt popsound med musikken min, men jeg har vokst opp med å høre på ekstremt mange sjangrer, så har nok plukket opp litt av hvert på veien! Har også et stort fokus på vokal i låtene mine.

Hvis du kunne vært enten Katy Perry eller Britney Spears, hvem ville du vært og hvorfor?

– Hadde det vært for 10 år siden ville jeg nok svart Britney Spears… jeg var blodfan av Britney, men da var jo heller ikke Katy tilsted). Men nå ville jeg nok vært Katy Perry. Syntes hun har kulere låter, bedre stemme, er penere og er ikke innblandet i så mange skandaler. Haha.


Hvilke norske artister ser du opp til?

– Astrid Smeplass, for at hun har en fantastisk evne til å gjøre hvilken som helst låt om sin egen. Hun synger også som en engel og spiller gitar som en gud. Nico & Vinz (alias Envy) først og fremst for dødsbrak musikk, men også for det fantastiske pågangsmotet, fokuset og at de er best live. Fortjener all suksess.


Hvis du kunne gått i studio med hvilken som helst internasjonal stjerne, hvem ville du valgt?

– Still et vanskeligere spørsmål… Nei. Om jeg skal velge en ville jeg kanskje valgt Bruno Mars. Det kunne umulig vært noe annet enn fryd og gammen. En duett hadde vært veldig koselig.

Hvis du kunne «dratt på hyttetur» med hvilken som helst internasjonal stjerne, hvem ville du valgt?

– Haha, gøy. Er dette noe 730 kan fikse? Jessie J fordi hun er favorittartisten min og virker morsom å være med! Eller Channing Tatum, fordi han er dødsdigg og kan danse som Magic Mike all night long… på hyttegulvet?

SE VIDEOPREMIEREN PÅ JULIE BERGANS «YOUNGER»:


 
Mer Julie Bergan her!