Hopp til hovedinnhold
Jango og Tommy Tee er lit (Ladnera/PG Entertainment)
Jango og Tommy Tee er lit (Ladnera/PG Entertainment)

Jango tar førsteplass med Tommy Tee

Jango er et nytt navn for de fleste.

Men i 2020 har han tatt et stort steg oppover.

Blant annet via sin forrykende «Jangis Khan Freestyle».

Nå serverer Jango ambisiøse «Førsteplass», produsert av Tommy Tee.

Hip-hop-veteranen skryter av den 19 år gamle Arendal-gutten.

– Jango havnet på radaren min av flere grunner; han har en fet og uanstrengt flow kombinert med en måte å skrive på som man tror på, sier Tommy Tee til 730.no.

– Han er en stjernefyr å jobbe med i studio også – og han har bra folk med gode intensjoner rundt seg. Gleder meg til å se hva han kan få til framover.

Se videopremieren med Jango x Tommy Tee nedenfor!

Du er fersk, men på «Førsteplass» tar du alle plassene på pallen. Hva legger du i det? 

– Det betyr at jeg mener jeg har alt som skal til for å vinne, men også at jeg ikke tenker så mye på konkurransen. Fokuset er på å hente inn pokaler til meg og mitt team.

Hvordan er rapscenen i Arendal og Agder?  

– Det har begynt å boble litt nå, mange interessante navn som kommer opp; Belizio, Beirut, Nasrii og Simen Steinklev for å nevne noen. Se opp for YLTV-cypher veldig snart!

Gjeng-gjeng

Gjeng-gjeng

Er det fortsatt mye amerikanske sørstatsflagg å se i byen din eller har det roet seg? 

– Nå har jeg ikke vært der siden i sommer, men jeg har ingen grunn til å tro at det har roet seg ned, dessverre… Å sette en stopper for rasismen og ignoransen på steder som Arendal blir nok et langtidsprosjekt.

Takk for s/o til syv tre null på «Førsteplass». Eller syv tredve, som vi sier 🙂

Hvordan var responsen på 730-intervjuet

– Syv tredve passet ikke like bra i låta, så da ble det syv-tre-null :P.  Responsen var overveldende, jeg har fått kommentarer og DM-s fra folk jeg aldri hadde sett for meg kom til å bry seg, både kjentfolk, fremmede og kjendiser.

Hvordan endte du opp med å gjøre låt med Tommy Tee? 

– Jeg var på et intervju hos National Rap Show i sommer en gang, etter å ha sluppet «Jangis Khan» -freestylen. Jeg følte jeg ble godt tatt imot og jeg likte energien. Vi snakket om å dra i studio så fort jeg fikk flyttet til Oslo, og resten er historie.

Hvordan var det å jobbe med Tommy Tee? 

– Det var gøy, høy effektivitet og good vibes.

Hvordan er han når det kommer til grilling? 

– Hvis du liker kjøttet ditt veldig godt stekt er han mannen for jobben. Han sparer ikke på flammene.

«Førsteplass» er på en måte to låter i én låt?

– Når jeg sitter i studio med en produsent foretrekker jeg å begynne på flere låter, istedenfor å sitte med skrivesperre i flere timer og ende opp med bare én skisse. Jeg skrev begge låtene halvveis ferdig i løpet av første sesh, og da jeg kom tilbake for å gjøre dem ferdig tenkte jeg at det kunne vært fett å slå dem sammen til en.

Se videopremieren til Jango produsert av Tommy Tee:

Hva er gullmedaljeplanene for 2021?

– Jeg har jobbet med musikk i hele sommer og høst og nå sitter jeg på et album som jeg tenker å slippe første halvdel av 2021. Utenom det er jeg litt usikker, kanskje by:Larm, kanskje Skral… Vi får se!

Les også:

ÜLTRALYD: Rett ut av Arendal 🔥

730.no x UNDERGRUNN: – Karpe har mest kulturell kapital

Topp 5: Big Sean lister sine favorittrappere

Nyeste saker fra 730.no

Les mer